Anadolu Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu

Anadolu Üniversitesi ile bağlantılı başlatılan üçüncü dalga operasyon kapsamında ByLock kullandıkları belirlenen 11 zanlıdan 8'i yakalandı.

Anadolu Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu
Anadolu Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu
GİRİŞ 20.03.2017 12:51 GÜNCELLEME 20.03.2017 12:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eskişehir merkezli 6 ilde Anadolu Üniversitesi (AÜ)  ile bağlantılı başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  (FETÖ/PDY) yönelik üçüncü dalga operasyon kapsamında, Sivil Havacılık  çalışanlarının da aralarında bulunduğu 8 zanlı gözaltına alındı.  Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre,  Başsavcılıkça AÜ'ye yönelik yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, AÜ  Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olup, ülkenin değişik yerlerinde  sivil havacılık alanında görev yapan kişilerle ilgili Eskişehir, Sakarya, İzmir,  İstanbul, Ankara ve Adana'da 11 adrese operasyon gerçekleştirildi.

 AÜ ile bağlantılı başlatılan üçüncü dalga operasyon kapsamında, terör  örgütünün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen 11  kişiden 8'i yakalandı. Adreslerinde bulunamayan 3 şüpheli ise aranıyor. AÜ'ye yönelik 18 Ağustos ve 8 Mart'ta da iki operasyon düzenlenmiş ve  53 kişi gözaltına alınmıştı

YORUMLAR 2
  • Konya42 7 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite giriş sınavımı kpss mi belki değil.Derhal mudahale edilmesini istisiyoruz biz sanayide çalışıp aynı zamanda okuyan insanlarız neden bu kadar aöf zorlaştırılıyor.
    Cevapla
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yanlış sınav sistemiyle onca insanını canına okuyup zor durumda bırakanlar bunlardanmı acaba? Aöf. Düzelir umarım birde Auzef...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler