Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, İzmir'de hayatını kaybetti. Talipoğlu 55 yaşındaydı.

GİRİŞ 21.03.2017 05:57 GÜNCELLEME 21.03.2017 09:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Gazeteci Tayfun Talipoğlu saat 01.00 sıralarında evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan bir arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi evinde yaptı.

Talipoğlu, daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Talipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu.

Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan beri de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etmektedir. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Benim Yolum, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Çoluk Çocuk Yazıları, Eşekle Gelen Aydınlık yayınlanmış kitaplarıdır. Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri adlı şiir ve türkü kasetleri de vardır.

Haziran 2008'den itibaret TRT-1 de Bam Teli programının yanı sıra Nasılsınız isimli bir tartışma programı vardır. Aynı zamanda Ekim 2007'den beri UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisidir.

YORUMLAR 19
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    şu nefret dolu yorumları yapan mahluklar bu yaptığınız yeryüzündeki hangi inanışa sığıyor o kadar kötüsünüz ki sizin gibi düşünmeyen herkesin ölmesine sevinecek kadar hem de..
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimin ne dediğinin önemi yok. Allah'ın adaleti herkese işleyecektir. Herkes yaptığının, söylediğinin hesabını verecektir.
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    adam bir kanalda reklamlarda oynadi.hala o reklamlar donuyor.zayiflatma kremleri reklaminda oynadi.bende kullaniyorum onbir kilo verdim dedi.adam iki defa kalp krizi gecirmis.benim bildigim o tur kremler jeller kalp tansiyon hastalarina kullandirilmaz.belki yanlis biliyorum ama o reklamlari birtek ben gordum galiba.hicbiryerde kimse yazmamis.otopsi sonucunda ortaya cikar ne oldugu.ama eger ki o yag yakici kremler tetiklediyse cok vahim bir durum.
    Cevapla
  • Köroğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin iradesine hiç saygısı yoktu, muhafazakar ve mütedeyyin kesimlerden alabildiğince nefret eder ve her firsatta alaycı bir tutumla sinsice çakardı! İslam dinini de gericilikle, yobazlıkla ve çağdışılıkla eşdeğer görür ve göstermeye çalışırdı! Böyle birisi için Allah'tan rahmet dilemek ve Allah'ın cennetine zorla sokmak istemek, Allâh'a saygısızlık değil mi?
    Cevapla
  • insan 7 yıl önce Şikayet Et
    onceleri oyle degildi.biz onun trtdeki zamanini da hatirliyoruz.siyasete bulasmaz kendi halinde program yapardi.cok sever sayardik.rahmet dileyen kisilere kizmamak lazim.demek ki tam manasiyla takip etmemisler.he su da var.dinimize gore tamamen taniyipta guvenmedigin emin olmadigin kisiler icin de hoca hakkinizi helal ediyormusuniz dediginde helal ediyorum demekte yanlismis.tabi bunpar benim duyum aldiklarim.ben sahsen dinen cogu seyden emin olamiyorum.hocalari sayesinde.birisi a diyor oburu a degil b diyor.
    Cevapla
  • hak aşığı 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden iyi bilirdik ama sonradan bilmezdik, gezi ve fetö destekçisi olarak biliriz son zamanalrda.
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanını da cennet etsin.
    Cevapla
  • Türk Mücahid 7 yıl önce Şikayet Et
    !!!!!! ?.Rahmet. ALLAH yolunda olanlara okunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri