Belçika Başbakanı'nın 'PKK'lı Bakan' sevgisi

Belçika Başbakanı Charles Michel, PKK yanlısı Devlet Bakanı Zühal Demir’e destek çıktı.

Belçika Başbakanı'nın 'PKK'lı Bakan' sevgisi
Belçika Başbakanı'nın 'PKK'lı Bakan' sevgisi
GİRİŞ 22.03.2017 09:20 GÜNCELLEME 22.03.2017 09:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yeni Flaman İttifak Partisi (NVA) Milletvekili Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı Charles Michel, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

TÜRK BASININI ELEŞTİRDİ

Her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik yaptığı açıklamalarla başta Belçika Türk toplumu olmak üzere Türk basınının da tepkisini çeken Zühal Demir’le ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulunan Başbakan Charles Michel, Zühal Demir’e arka çıkarak, Türk basınını eleştirdi.

Devlet Bakanı Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

"BİLİNÇLİ KAMPANYA"

Kendine göre linç kampanyası olan bu kampayanın bilinçli bir şekilde yapıldığını da ileri süren Belçika Başbakanı, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarafından Avrupa Birliği ülkelerine yönelik uyguladığı bir strateji olmakla itham etti.

DEFALARCA PKK ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Terör örgütü PKK’yı Belçika’da temsil eden kuruluşların etkinliklerine defalarca katılan Zühal Demir’in her zaman arkasında oldukları belirten Başbakan Michel, Türkiye’de terör örgütü FETÖ tarafından Temmuz 2016’da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminden sonra insan haklarının değer kaybettiğini ve artık Avrupa Birliği standartlarıyla uyuşmadığını ifade etti.

YORUMLAR 16
  • harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    yuvanlansın topunun sonunu hazırlamak kolay olur
    Cevapla
  • Okuyucu 7 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin bunun gibileri nasıl olsa kucak açıyorlar.
    Cevapla
  • TÜRKÜM: 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütven Yaaaa, Devlet Sempati Duyanları Dahi Sınır Dışı Etsin Vatandaşlığını Elinden Alsın Bu Hain Kadınıda Asla ve Asla TÜRKİYE'ye Adımını Attırmasın
    Cevapla
  • ddd 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlara destek veren kurtlere yaziklar olsun, bu kadar kuffarla biz nasiliz diye hic somuyolar.. bunlardan alis veris yapmayin selam bile vermeyin,kafirlerin dostlari kafirlerdir.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır söylüyorum arkadaşlar pkk nın oluşumu ermeni ve yahudi ortaklığına dayanır içinde kürt yokdur varsa da kadnırılmış kürttür piyon kürttür maşa kürtür uşak kürttür elebaşları türk ismi kullanarak kürt kimliği kullanarakdan kendini gizlemiş yahudi ve ermenilerdir ..ülke içinde bir an önce en alltan en üstte devlet içindeki ihanet edenler tek tk bulunup idame dilmelidir...dışarda kandil adı altında yada farklı yerde ırak iran suriye ne varsa orduyla girip temizlenmelidir 1 gecede bakın pkknın asıl üstü bence ermenistandadır ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!