Hollywood filminde akıl almaz 'Erdoğan' detayı

TRT ekranlarında yayınlanan 'Gündem Ötesi' programında Hollywood yapımı 'Spectral' filmindeki 'düşman' karakteriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

GİRİŞ 23.03.2017 11:19 GÜNCELLEME 23.03.2017 13:30
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında Pelin Çift'in sunumuyla ekrana gelen 'Gündem Ötesi' programında tartışma yaratacak bir konu masaya yatırıldı. Filmde, konuk yazar Ali Selman Demirbağ tarafından tespit edilen ayrıntı akıllara durgunluk verdi.

DÜŞMAN FİGÜRÜ ERDOĞAN MI?

Hollywood yapımı 'Spectral' filminin 01:36:20 dakikasındaki sahnede ABD ordusunun yok ettiği düşman figürü gösteriliyor. Konuklar ve Pelin Çift, figürün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı andırdığını belirterek olaya farklı bir boyut getirdi.

FİLMİN KONUSU DA İLGİNÇ

Erdoğan'ı andıran görüntü kadar filmin konusu da ilginç... Filmde ABD askerleri sorun yaşadıkları o 'düşman' ülkeyi işgal etmek için bir plan hazırlıyorlar. Ancak söz konusu ülkede görülmedik bir düşmanla savaşıyorlar. Bu düşman öyle ki ancak özel cihazlarla görülebiliyor. Bunun için de elektromanyetik silahlar kullanıyor ve düşmanlarını görüntülüyorlar. En sonunda bu görünmez düşmanların hepsini öldürüyor. İşte o sırada görünmez düşmanan görüntüsü beliriyor. Tam 12 saniye sürüyor bu sahne.

YORUMLAR 99
  • varsani 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD li ler günlük yaşamda gördükleri halüsinasyonlari film yapmislar
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydasi yooookkk kaderin ustunde bir kadeeerr vardir. ya haktan haklidan yana olursunuz yada aci gercekle eninde sonunda yuzlesirsiniz!
    Cevapla
  • Eyt mağduru 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafir lerin göremedigi iman . Müslüman ların imanı bitmişse zaten Kıyamet Vakti gelmiştir. Görüntü resmi takmayin kafayı . Kafir Korksun.
    Cevapla
  • ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede savaş cıksa düşmanı toprağa diridiri gömeriz alayınız gelin
    Cevapla
  • türkoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    artisler işiniz gücünüz filimlerde kendinizi zirvede tutmak,ufacık vietnam tozunuzu attı unuttunuzmu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek