Londra'daki saldırıda flaş gelişme! Türk çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'da dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Kıbrıs Türk kökenli Ayşe Frade olduğu öğrenildi.

Londra'daki saldırıda flaş gelişme! Türk çıktı
Londra'daki saldırıda flaş gelişme! Türk çıktı
GİRİŞ 23.03.2017 14:31 GÜNCELLEME 23.03.2017 15:26
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Londra'yı kana bulayan saldırının hemen ardından haber ajanslarının geçtiği fotoğraflardan biri tüyler ürpertmişti. Bu kare, saldırganın 4x4 araçla yayaları ezdiği Westminster Köprüsü üzerinde çekilmişti.

OTOBÜSÜN ALTINDA KALAN KADIN

Fotoğrafta, kaldırımda yürürken, saldırganın kullandığı aracın çarpmasıyla savrulan bir kadının, yoldan geçen bir otobüsün altında kaldığı görülüyordu.

otobüsün arka lastiğinin hemen yanında, hareketsiz şekilde yatan kadının yaralı olduğunu duyurmuştu. Ajansın daha sonra geçtiği karelerde ise kadının aynı yerde yattığı ve bu sırada bir başka kadının otobüse bindiği, şoförün de koltuğunda oturduğu görülmüştü.

KÖTÜ HABER GELDİ

Esrarengiz görüntülerin sırrı ise bugün çözüldü. Uzun süre otobüsün altında yatan kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Talihsiz kadının kimliği de belli oldu:

TÜRK ÇIKTI

Londra'da dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Kıbrıs Türk kökenli Ayşe Frade olduğu öğrenildi. 

Annesi İspanyol babası ise Kıbrıslı Türk olan 43 yaşındaki Ayşe Frade'in 8 ve 11 yaşlarında iki kız çocuk annesi olduğu belirtildi. DLD College London'da İspanyolca öğretmenliği yapan İngiltere doğumlu Ayşe Frade’in Portekiz asıllı İngiliz vatandaşı John Frade ile evli olduğu kaydedildi.

Ailesi ve sevenlerinin büyük şok yaşadığı saldırı sonrası, Ayşe Frade'in Facebook hesabı, anı sayfasına dönüştürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Fatih1453 7 yıl önce Şikayet Et
    kim olursa olsun ister Türk ister ingiliz suçsuz insanların ölmesine üzülürüm. Terörün yabancısı Türkü müslümanı hıristiyanı olmaz Allah bunları ve azmettiricilerini kahru perişan etsin
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    bence bu teror eylemı degıl kadın cınnet gecırmıs dalmıs
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    bin ingliz seytan geberseydide o türkün kilina zarar gelmeseydi... Allah günahnarini affetsin insallah
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldum daha iki ufak cocugu varmıs dini ırkı onemli degil kahrolsun teror ve destekleyen buyuk devletler abd rusya almanya ing.....
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlari okuyup ulkemin bu halde olsuguna kahroldum. Haberi okuma aliskanligimiz yok ve bilmeden anlamadan lapbadanak ahkam kesmek gercekten cok uzuldum. Ama inanmiyorum bu kadar bos oldugumuza rastlanti diyorum yada heyacanli tecrubesiz genclerdir(insallah)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu