Sandıklarla böyle taşıdılar!

Darbe girişiminin en önemli adresi Genelkurmay Başkanlığı'ydı. 15 Temmuz gecesi Genelkurmay'da yaşananlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sandıklarla böyle taşıdılar!
Sandıklarla böyle taşıdılar!
GİRİŞ 24.03.2017 09:08 GÜNCELLEME 24.03.2017 09:08

FETÖ'cü hainler, Genelkurmay Başkanlığı'nın bahçe duvarının dibinde siper alarak halka ateş açıyor. Rütbeli askerler ise silahı halka doğrultan askerlere sandıklarla mühimmat taşıyor.

TANKLAR ARAÇLARI EZE EZE İLERLEDİ

Görüntülere göre, Org. Güler darbeci Emir Subayı Binbaşı Mehmet Akkurt tarafından gözaltına alınıyor. Özel Kuvvetler'e ait askerlerin kolları arasında itilip kakılarak götürülen ve başına çuval geçirilen Güler, turnikelerden geçirilmek isteniyor. Turnikeleri tekmeleyerek açan darbeciler, komutanı sert hamlelerle çekerek binadan çıkarıyor. Genelkurmay'daki darbe gecesine ilişkin görüntülerde diğer önemli bir an ise 05.30 sıralarında yaşanıyor.

Darbeciler, karargahın bahçe duvarı dibinde siper alarak halka ateş ediyor. Rütbeliler ise halka ateş açan askerlere sandıklarla mühimmat taşıyor. Bir başka görüntüde ise Genelkurmay'ın dış kısmına çıkan tanklar, sivil araçları ezerek yolunu açıyor. Öğlen 13.22'de ise darbe gecesi generalleri kelepçeleyen darbeciler, güvenlik güçleri tarafından kelepçeleniyor. Tek sıra haline dizilen hainler, kelepçelendikten sonra emniyete götürülüyor.

Takvim

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?