PKK'ya Nusaybin darbesi! Öldürüldüler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden "Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir" operasyonunda son dakika gelişmesi.

GİRİŞ 24.03.2017 17:27 GÜNCELLEME 25.03.2017 12:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, teröristlerin saklandıkları, yaşam malzemesi ve mühimmat depoladıkları sığınaklar da imha edildi. Sığınaklarda silah ve mühimmatın yanı sıra bir tondan fazla gıda ile giyim malzemesi ele geçirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Nusaybin ilçesi kırsalında Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Mardin İl Jandarma Komutanlığı ve Mardin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün başlatılan "Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir Müşterek Özel Birlik Operasyonu" sürüyor.

Güvenlik güçleri, Mardin Valiliğince 20 Mart'ta ilçeye bağlı Yakınca, Bahminin, Kaleli, Güzelsu, Yol, Dibek, Üçyol, Dağiçi, Şekrin ve Eskihisar mahallerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Operasyonda şimdiye kadar çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilirken, teröristlerin saklandıkları, yaşam malzemesi ve mühimmat depoladıkları sığınaklar da tespit ediliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Leşkargalarınacvp 7 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiye yok anlayın artık yerin altınada girseniz cehenneme gideceksiniz sokun onu o küçük beyninize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!