Avrupa'yı çıldırtacak görüntü!

Bakanların Türk halkıyla buluşmasını engellemek isteyen Avrupa ülkelerine en anlamlı cevap Avrupa'da yaşayan Türklerden geldi.

Avrupa'yı çıldırtacak görüntü!
Avrupa'yı çıldırtacak görüntü!
GİRİŞ 24.03.2017 17:40 GÜNCELLEME 24.03.2017 18:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İş adamı Mehmet Gargılı şirketine ait bütün kamyonları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın poster ve mesajlarıyla giydirerek Avrupa'nın Başkenti Brüksel sokaklarında dolaştırıyor. 16 Nisan anayasa referandumunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi olmadığını ve bunun milli bir mesele olduğunu söyleyen Gargılı, " Biz ülkemizi ve ülkemizin geleceğini düşünen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğini yaptığı referanduma vatandaşlar olarak destek veriyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Onun için iş araçlarımı bu şekilde giydirerek tarafımı belli ettim" açıklamasında bulundu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı  Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet, referandum için ‘evet’ "yazılı araçların sokaklarda dolaştırılmasının yasak olmadığını belirten Noord Polis Sözcüsü Audrey Dereymaeker, “yasal olarak kamyonun Erdoğan fotoğrafı ve yazıları ile sokakta bulunması, trafikte dolaşması yasak değil. Ancak trafik kurallarına uymadıkları takdirde para cezası verebiliriz. Bunun dışında hiçbir müdahale yetkimiz yok” dedi.

YORUMLAR 25
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapıyorsun sen, Ermenistan cemyan ,Yunanistan johny kızacak sana. Şimdi onlar sahibi Hitler'in Almanyasina ne cevap verecek. Asil bir Türk olarak ortaya çıktığını gördüler. Kardeşim var ol. Biz bunları, ağababalarinı iyi tanırız. Ancak bunlar lanetli ırk İsrail'in uşağı olduğunu zannederler, halbuki domuz kadar haysiyeti olmayan katil sürü olurlar. Yüreğine sağlık asaletli kardeşim.
    Cevapla
  • Ems 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreği güzel insan. Çan'ların sesi değil ezan sesin öncülük ettiğin için yüreği güzel insan. Teşkküler....? Kıskananlar. Çatlasın .....
    Cevapla
  • cavit 7 yıl önce Şikayet Et
    mashallah inshaAllah evet evet evet
    Cevapla
  • semfisher 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bu millet var oldukça ALLAH'İN İZNİYLE KİMSE YIKAMAZ
    Cevapla
  • Sehzade 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun rabbim seni ve aileni korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü