Çanakkale'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Çanakkale'de 4,2 büyüklüğünde deprem!
Çanakkale'de 4,2 büyüklüğünde deprem!
GİRİŞ 24.03.2017 18:38 GÜNCELLEME 24.03.2017 20:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Ayvacık İlçesi'ne bağlı Gülpınar Köyü olarak saptadığı deprem, bugün saat 18.19'da oldu. Büyüklüğü önce 4.5 olarak açıklanan, ancak daha sonra 4.2 olarak revize edilen deprem, yerin 7.9 kilometre derinliğinde meydana geldi. 

Deprem, ilçe merkezi ve köylerinde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı olmadı.

Ayvacık'ta 6 Şubat'ta 5.3 büyüklüğünde depremde bazı köylerde hasar meydana gelmişti.

YORUMLAR 8
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Oraya köprü yapılıyor diye,suni deprem saldırısından bahsedilmiş,aşağıda.Yanlış bir düşünce.çünkü istanbulda yavuz sultan selim köprüsü yapıldı.O zaman bu köprüyle ilgilide bahsedilen bir suni deprem sözkonusu olurdu.Ama olmadı.Çünkü onunla alakası yok. Ayrıca suni deprem diye de bir şey yok.Amerika sunideprem yapamaz.Çünk yaparsa bunu kontrol altına alamaz ve en sonunda kendisi de yok olur. Zaten bu bir teoriden ibarettir.Gidiyorlar birilerinin teorilerini okuyorlar ama gidipte muhyiddini arabi hazretlerinin kitaplarını okumuyorlar.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbuldaki çürük binaları ve hasarlı binaları belediyeye şikayet etmeliyiz. Bazı arkadaşlar çanakkaledeki köprüden bahsetmişler.Bu depremin çanakkaleye yapılması planan köprüyle hiç bir alakası yoktur.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkalede olan bu depremler istanbulda olası beklenen depremin habercisidir.Çünkü çanakkale ve istanbul saroz körfezinden başlamak üzere aynı fay hattı üzerinde yer almaktadır.Dolayısıyla birbirini tetiklemeleri an meselesidir. Bundan aylarca önce yunanistanda deprem olmuştu.Bu deprem saros körfezindeki fay hattını tetikleyebilir dedim.Çanakkale de saroz körfezi fay hattı üzerinde yer almaktadır.Görüldüğü üzere yunanistan depreminden sonra yazdığım yazı boş çıkmamıştır.Yine italya depremi de yunanistan depreminden sonra olmuştur.Yani bunlar son 6 ay içinde olmuştur. Şuan istanbulda bir deprem olabilir.Dikkatli olmalıyız.
    Cevapla
  • saudiaturk 7 yıl önce Şikayet Et
    her sey beklenir koprunun yapilmasini istemeyen dusman ulkelerin suni deprem saldirisi akla geliyor
    Cevapla
  • sedef 7 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyor bu çanakkaleye, dış mıhraklar su altında bomba falanmı patlatıyorlar yoksa deperemi tetikleyici bir patlayııcı falanmı kullanıyorlar. referandum öncesi evet çıkma ihtimali güçlendikçe insanın aklına herşey geliyor. rabbim yardımcımız olsun. öyle bir olayda kimsenin tırnağı incinmesin inşallah.
    Cevapla
  • ersan 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereye bağladınız hemen de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi