AK Partili kadınlara taşlı ve köpekli saldırı

Siirt'te halk oylamasına ilişkin çalışma yürüten AK Parti Siirt Kadın Kolları üyelerine, terör örgütünün kışkırtmasıyla kimliği belirsiz kişilerce saldırıda bulunuldu.

GİRİŞ 25.03.2017 01:54 GÜNCELLEME 25.03.2017 11:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, yaptığı açıklamada, halk oylamasına ilişkin 25 Şubat'tan bu yana 5 kişilik ekiple sahada çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Temiz, kent genelinde 23 mahallede çalışma yürüttükleri belirterek, bazı mahallelerde birilerinin kışkırtması sonucu 3 ayrı noktada saldırıya maruz kaldıklarını belirtti.

"ÜSTÜMÜZE KÖPEK SALMAYA ÇALIŞIYORLAR"

"Teröre karşı yürütülen mücadele sonucu sahada daha rahat siyaset yapabiliyoruz. Ama ne yazık ki şer odakları, geleceğimiz olan çocuklarımızı tahrik ederek, taş attırmaya çalışıyorlar, üstümüze köpekler salmaya çalışıyor. Biz buna karşı orada çocuklarla konuşup, bunun yanlış olduğunu söylüyoruz. Büyüklerin oyunlarına gelmemeleri konusunda onlarla sohbet edip, ikna etmeye çalışıyoruz." diyen Temiz, kenar mahallelerde yapılan saldırıların kendilerini caydırmaya yönelik olduğunu aktardı.

Saldırıya uğrayan partili kadınlar da Ulus Mahallesi'nde broşür dağıtırken bir sokakta birileri tarafından provoke edilen çocuklar tarafından taşlandıklarını, köpeklerin üzerlerine salındığını, saldırıdan olay yerinden kaçarak kurtulduklarını belirtti.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zanlıların tespiti için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
 

YORUMLAR 9
  • dobracı izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    ali bey herkes evde otursaydı şimdi evden dışarı çıkamazdık sokaklar caddeleri şer odak sarmış olurdu 15 temmuzda darbede herkes evde oturmuş olsaydı tanklar darbeciler bizleri esir almış olurdu aynı mısır gibi darbeciler şu an bu ülkeyi yönetirdi.zaten darbecilerde sakın sokağa çıkmayın evde oturun diyorlardı ülkenin ekonomisi neden güçlenmiyor çünkü kadınlar evde oturuyor erkekler kahvede oturuyorda ondan
    Cevapla
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM için EVET EVET EVET ...!
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir sey olmaz evinde otursalardi ne isiniz var siyastle
    Cevapla
  • greyd 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabah sabah ne içtin bilmiyorum ama inan o bayanlar senden çoooook daha akıllı. En iyisi sen evinde otur daha iyi olur.Bu kafayla insan içine de çıkma.
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    yapilacak sey gayet basit o sadirian cocukalr yakalanamali kimlerin kiskirttigi cok cabuk cözülür sonucta cocuk yakalndiklarinda panik ve korkulari olucaktir ve bübül gibi kimlerin ksikttigini hic zorlanmadan itiraf ederler saonrasinda da o kisiler icin geregi yapilir köpekler kudurdu cocuklari sahaya sürmeye basladi
    Cevapla
  • dobracı-izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    ayasofyayı cami olarak açılmasına izin vermeyen abd ve avrupa birliğidir.inönüye demişlerki türkiyenin bağımsızlığına izin vereceğiz ama şu şartları kabul ederseniz 2023 e kadar madenleri işletmeyeceksiniz araba üretimi yapmayacaksınız petrolleri çıkartmayacaksınız hep müşteri konumunda kalıp üretim yapmayacaksınız,camilere kısıtlama getirip ayasofyayı açmayacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı