Çocuklara 'Hayır bildirisi' dağıttırdılar

16 Nisan çalışmaları kapsamında çekilen bir fotoğrafta, 5 yaşlarında küçük bir çocuğun 'hayır' bildirisi dağıttığı görülüyor.

Çocuklara 'Hayır bildirisi' dağıttırdılar
Çocuklara 'Hayır bildirisi' dağıttırdılar
GİRİŞ 25.03.2017 11:03 GÜNCELLEME 25.03.2017 13:15
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türkiye, 16 Nisan'da yapılacak referanduma hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek anayasa değişikliği paketi içerisinde, seçilme yaşının 18'e düşürülmesi de yer alıyor.

ÇOCUKLARI SİYASETE ALET ETTİLER

Anayasa değişikliği paketine karşı çıkarak '18 yaşındaki gençten vekil olmaz' diyenler, referandum çalışmalarında çocukları öne çıkarmaya başladı.

HAYIR BİLDİRİSİ DAĞITTI

16 Nisan çalışmaları kapsamında çekilen bir fotoğrafta, arkadaşlarıyla parkta oyun oynaması gereken 5 yaşlarında küçük bir çocuğun 'hayır' bildirisi dağıttığı görülüyor.

YORUMLAR 36
  • baskentli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan herşey beklenir...
    Cevapla
  • Emircan 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar ne evet için nede hayır için kullanılmamalı madem seçme hakları yok ozaman çalıştırılma veya onlar üzerinden siyaset yapma haklarıda olmamalı çocuklar yetişkin olduklarında bu yaptıklarını istemezlerse aileler ne yapacak burası türkiye geçmişte herhangi bir siyasi bir kaydınız olursa ilerde başınız ağrıya bilir peki bu çocuklar yaptıklarında bir haber iş yaptıtdırıyorlar ve geleceklerini annesi ve babası şimdiden karartıyor bu söylediğim şey evet içinde geçerli hayır içinde siyasette çocuk olmamalı madem sınır 18 o şekilde kalmalı !
    Cevapla
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    çocuklara dağıttırmalarının bir nedeni de buyukleri maddeleri hiç okumadıkları için neden hayır diye sorulduğunda cevap veremiyor ,çünkü neden hayır dediklerini kendileride bilmiyor
    Cevapla
  • ben 7 yıl önce Şikayet Et
    acizliğin resmi görülüyor.Çocuk istismarına HAYIR!
    Cevapla
  • Mustafa Gürak 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin sağ duyulu Savcılarına önemli bir görev düşüyor.Hangi partiden olursa olsun.Bu yapılan ahlaksızlık çocuk istismarının farklı bir yanıdır.Bu durumda hukuken yaptıranlar suçludur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler