'Kudüs bizimdir, ezan bizimdir!'

"Kudüs bizimdir, ezan bizimdir” sloganı ile Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde bir araya gelen gençler, Sabah Namazı Devrimi programına katıldı.

'Kudüs bizimdir, ezan bizimdir!'
'Kudüs bizimdir, ezan bizimdir!'
GİRİŞ 26.03.2017 09:37 GÜNCELLEME 26.03.2017 09:37

Sabah namazının kalabalık bir cemaatle idrak edilmesinin ardından cami avlusunda toplanan gençler, sık sık tekbirler ve salavatlar getirerek; "Hepimiz İslam'ın askerleriyiz", "Kanımız aksa da zafer İslam'ın", “İstanbul’dan Kudüs’e, direnişe bin selam”, “Suriye cihadı onurumuzdur”, “Suriye halkı yalnız değildir” ve son olarak da "İslam ümmeti, kabul etmez zilleti" sloganları attı. 

"YERYÜZÜNDE EZAN SUSMAZ"

Kürsüye ilk olarak Gazeteci - Yazar Adem Özköse çıktı. Kudüs'teki ezan yasağı ile ilgili Adem Özköse, “Türkiye'de de bunu yapmaya çalıştılar ama Allah'ın nurunu söndüremediler, işte biz buradayız!” dedi. 

“DESTEĞİMİZİ AZALTMAYACAĞIZ'

Suriye’de diktatör yönetimine karşı son özgürlük savaşçısı kalıncaya kadar bizler, kardeşlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kardeşler, Suriyeli kardeşlerimiz zindanlara atılmalarına, başlarına bombalar yağmasına rağmen bu mücadeleden vazgeçmezken bizler zaman geçtikçe desteğimizi azaltırsak onları yalnız bırakmış oluruz. O sebeple bu mücadeleye olan desteğinizi azaltmamanızı bekliyoruz kardeşler.”

ELLER SEMADA, DİLLER DUALARDA

Program sonunda eller, Azam Kurulay Hocaefendi imametinde semaya kaldırıldı ve Müslümanların izzeti için edilen duaya "Amin" denildi.

Bir sonraki sabah namazı programı Sabah Namazı Devrimi Twitter hesabı üzerinden ilan edilecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu