16 Nisan referandumu ertelenecek mi? En yetkili isim konuştu

Güçlü bir Türkiye için yapılacak olan 16 Nisan Anayasa referandumu ertelenecek iddialarına ilişkin hükümetin tepe ismi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

16 Nisan referandumu ertelenecek mi? En yetkili isim konuştu
16 Nisan referandumu ertelenecek mi? En yetkili isim konuştu
GİRİŞ 27.03.2017 09:34 GÜNCELLEME 27.03.2017 09:34

Türkiye için en önemli seçimlerden biri olan 16 Nisan Anayasa referandumu öncesi çeşitli iddialar ortaya atıldı. Son yapılan algı çalışması ise 'referandumun ertelenmesi' oldu. Konuyla ilgili ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

Sabah Gazetesi'ne konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'referandumun ertelenmesinin' söz konusu olmadığını belirterek olayın kaynağını ifşa etti;

-"Bir karamsarlık havası pompalanmaya başlandı. Bunlar çok nafile çabalar. CHP Anayasa Mahkemesi'ne gitmekten vazgeçince "CHP anket yaptırdı Hayır önde çıkınca AYM'ye gitmekten vazgeçti" gibi bir söylentiyi piyasaya sürdüler. Sonra Venedik Komisyonu'ndan çıkan "referandum ertelenecek" yalanı da sık sık CHP ve medyası tarafından gündeme getirildi. Bunların tamamı yalan ve psikolojik operasyonun parçasıdır."

GÜÇLÜ BİR EVET BEKLİYORUM

-Ben güçlü bir Evet çıkacağını düşünüyorum. Bir oran vermeyi doğru bulmuyorum. Verilen her oran vatandaşın iradesine ipotek koymaktır şeklinde önemli açıklamalarda bulundu

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam