FETÖ'cü hainler cezaevinde birbirine girdi

ByLock’tan iletişim kuran FETÖ üyeleri, cezaevinde birbirine girdi. Rütbeli hainler, mahkemeye giderken darbeci komutanlarını kravatla boğmak istedi.

FETÖ'cü hainler cezaevinde birbirine girdi
FETÖ'cü hainler cezaevinde birbirine girdi
GİRİŞ 27.03.2017 10:27 GÜNCELLEME 27.03.2017 10:28
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Orduya sızan FETÖ'cü teröristler, gizli iletişim programı ByLock üzerinden haberleşerek ihanet planını yaptı. 15 Temmuz gecesi de darbeye kalkışıp milletin kanını akıttı.
 
İşte o alçaklar devletten bir bir ayıklandı. Bazıları yurt dışına kaçtı. Çoğu tutuklanıp hapse atıldı. Adalete hesap vermeye başladı. Ağır cezaları görenler ise birbirini suçladı.
 
Bu çatlak Ankara'da had safhaya ulaştı. TSK ile ilişiği kesilen alt rütbeli askerler, isyan bayrağını açtı. Polatlı Topçu Tugayı'nın eski komutanı Murat Aygün ile yardımcısına saldırdı.
 
Cezaevi aracında harekete geçen sanıklar, kravatlarını sıkıp iki eski komutanı boğmaya çalıştı. Jandarma, ayakkabı bağcığından sonra darbecilerin kravat takmasını da yasakladı.
 
Darbeci eski Tuğgeneral Murat Aygün, takım elbise giyip kravat taktı. Adaleti yanıltmaya kalktı. Böylece "İyi hal" indirimi almayı amaçladı. Fakat kurnazlığı işe yaramadı.

YORUMLAR 28
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kravat takılınca az ceza verilen bir ülkede hukuk fakültwleri savcılar hakimler falan kol gezince bayağı bir gülesim geliyor.
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah idam kararı çıkarda şunları dar ağacında sallanırken görürüz.
    Cevapla
  • ZEYNEP sönmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Ohhhh çok güzel bir haber..Beter olun insallah Devletimize milletimize bütün ümmete ihanet yaninizami kalacak..daha çok rezil olacaksınız. .onca şehidin ahı kandırıp kullanılan insanların ahı sizi perişan edecek perişan
    Cevapla
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek renk tulum giydirin hainlere o bile çok.15 temmuzdaki gibi donla kalsınlar!!
    Cevapla
  • Ceyda 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu hainlerin takım elbise giymesine izin vermeyin. Hepsine Amerika'da olduğu gibi turuncu tulum gibi birşey giydirin. Onları psikolojik olarak da mahkum edin, teröristlerin takım elbiseyle duruşmaya çıktığı nerede görülmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor