Bakan Arslan açıkladı: Kısa sürede kalkacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Kabinde cihaz yasağı ile ilgili olarak bugün teknik bir ekip İngiltere'ye gidecek. İngiltere'nin yasağı kısa sürede kaldıracağını düşünüyoruz" dedi.

GİRİŞ 28.03.2017 10:48 GÜNCELLEME 28.03.2017 12:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD ve İngiltere’nin uçaklardaki elektronik cihaz yasağıyla ilgili konuşan Bakanı Arslan, bugün teknik bir ekip İngiltere'ye gideceğini söyledi. "İngiltere'nin yasağı kısa sürede kaldıracağını düşünüyoruz. Görüşmelerimiz bunu gösteriyor " diyen Arslan, ABD ile olan görüşmelerin uzun soluklu olabileceğini belirtti. 

YÜKSEK HIZLI TREN: İNŞAAT BU SENE BAŞLAYACAK

Ankara'dan yüksek hızlı tren Pendik'e kadar gidiyor, Pendik'ten sonra otobüslerle taşınıyor. Haydarpaşa'ya kadar gidemiyor. Marmaray var ama Marmaray devamında Kazlıçeşme'den Halkalı'ya kadar insanlar gidemiyor. İki kesinti var. Biz Marmaray projesine entegre olacak her iki yakadaki banliyö sistemlerini önce metro standartlarına getiriyoruz. İnşaat sürecinde ne yazıkli ihalelerden kaynaklı bir gecikme oldu ama her iki yakadaki banliyö hatlarında da şu an çok yoğun bir çalışma var. İşler oldukça hızlandı.

YORUMLAR 4
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    mümkün degil kaldirmazlar
    Cevapla
  • Hakan54 7 yıl önce Şikayet Et
    Egerki büyük devlet isen daha sert bir karşilik vermen gerekiyor ayaklarina gitmene gerek yok...
    Cevapla
  • Meczup 7 yıl önce Şikayet Et
    Galip kardes doğru diyor. Türkiye dünyanın süper gücü değil. Ama bunun olması için yönünü doğuya çevirmeli. İslam Birliği ni sağlamalı. İslam Devletleri ne liderlik yapmalı. O zaman 1.5 milyar Müslüman ın ve dünyanın 5 te 1 toprağının lideri olarak süper güç olursun.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Hele bir dünyaya bak ingiliz kraliyet sömürgesine bağlı kaç ülke var gör. ingiliz kraliyetinin Hüküm sürmedikleri yer yok hatta adını ve yerini bilmediğin küçücük şeysellerde dahil. Türkiye köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek durumunda hepsi bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk