Böylesi görülmedi! İzmir'de gemi karayoluna oturdu

İzmir'de gemi taşıyan bir tır arıza yapınca Seferihisar-Urla yolu trafiğe kapandı. Geminin yola devrilmemesi için yoğun çaba sarf edildi. Araçlar alternatif yola yönlendirildi.

Böylesi görülmedi! İzmir'de gemi karayoluna oturdu
Böylesi görülmedi! İzmir'de gemi karayoluna oturdu
GİRİŞ 28.03.2017 16:54 GÜNCELLEME 29.03.2017 07:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Urla-Seferihisar karayolu, 15 metre uzunluğundaki ve 80 ton ağırlığındaki tekneyi taşıyan tırın arıza yapması sonucu ulaşıma kapandı. Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe ilçesindeki gemi tadilat alanından balıkçı limanına götürülen "Abalım 23 ve Abalım 24" isimli 2 tekneyi taşıyan TIR'lardan biri, Seferihisar-Urla kavşağında arıza yaptı. 15 metre uzunluğundaki teknenin devrilme ihtimaline karşı sağ ve sol bölümlere destek konuldu.

TIR hareket edemediği için Seferihisar-Urla yola trafiğe kapandı, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Urla'dan Seferihisar yönüne giden araçlar, Güzelbahçe istikametine yönlendirildi. Bu arada teknenin taşınması için gerekli olan iznin alınmadığı öğrenildi.

Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TIR'ın dorsesinin arızalandığını belirterek "Teknenin bu yoldan gitmesi lazım çünkü başka alternatifimiz yok. Şimdiye kadar 15 gemi yaptık hepsi bu yoldan geçti. Bu gemilerin deniz kıyısında ya da bir kenarda yapılması için tersane istiyoruz. İzmir halkından da özür diliyoruz." dedi.

YORUMLAR 6
  • Bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    Chpniz yapar
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    yaparız
    Cevapla
  • Meczup 7 yıl önce Şikayet Et
    Tersane istiyorsan, İzmir'i çöpkent yapan chp ye değil, çöpkenti megakent yapan Reis in Akpartisine destek vereceksin. Ne kadar ekmek, o kadar köfte gülüm
    Cevapla
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Samii 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayı görüntüleyen ahaber kameramanları hayırcılar tarafından darpedildi.
    Cevapla
  • xxxyyy 7 yıl önce Şikayet Et
    Buyurun burdan yakin izmirde yer sıkıntısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor