Sosyal medyada PKK propagandasına hapis!

Kocaeli'de sosyal medyada terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla yargılanan sanık, 3 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edildi.

Sosyal medyada PKK propagandasına hapis!
Sosyal medyada PKK propagandasına hapis!
GİRİŞ 28.03.2017 17:28 GÜNCELLEME 28.03.2017 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Seyfettin Adıyaman ve avukatı katıldı.Kimlik tespitinin ardından söz verilen sanık, savunmasında, suç işlediği iddia edilen tarihlerde sosyal paylaşım sitesi Facebook'u yeni kullanmaya başladığını belirterek, suç unsuru metin ve görselleri kendisinin yazmadığını, sadece paylaştığını söyledi.

Suç işleme kastıyla hareket etmediğini savunan Adıyaman, tahliyesini istedi.Esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, sanığın, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırılması talebinde bulundu.

YORUMLAR 5
  • Oğuzhan10 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu eksiğimiz var. Bunlara içeri tıkıyorsun. Adam ıslah olacağına daha da partizanlaşmış bir şekilde dışarı çıkıyor. Cezaevlerinde siyasi terör vb tutukluları ayrı koğuşlarda gerekirse hücrelerde tutmak gerekir. Bunların bu saatten sonra topluma faydalı olmayacakları ortada. İçeride bunları bir güzel elemek lazım.
    Cevapla
  • mse 6 yıl önce Şikayet Et
    teröre destek verenler için en iyi çözümler silahlı mücadele ve hapistir. Burası Türkiye hayinlik yapan ya da hayinleri destekleyen misliyle karşılık görecektir. Bu güzel haber için teşekkürler
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel devam
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel haber
    Cevapla
  • ya Hakk 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğu güney Doğu güney çok var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler