FETÖ elebaşı Gülen'den alçak tehdit

Terörist başı Gülen, bu hafta örgüt mensuplarına seslendiği videosunda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ölümle tehdit etti.

GİRİŞ 29.03.2017 01:05 GÜNCELLEME 29.03.2017 01:06
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen, yayınlanan videosunda Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e tehditler yağdırdı. Ancak video, bir hedef saptırma ihtimalini de barındırıyor.

"GÖRMEZ" KELİMESİNİ TIRNAK İÇİNDE İŞARETLEDİLER

FETÖ'nün internet sitesinden de yayınlanan konuşmanın ilgili bölümünde, Mehmet Görmez'i işaret eden kelime oyunu dikkat çekti. Birkaç defa kullanılan "görmez" kelimesi, yazının bir bölümünde tırnak içinde "görmez" olarak özellikle işaretleniyor.

"ÖLÜM ANSIZIN GELİR BEKLENMEDİK BİR YERDE"

"Görmez" ismini kullandığı bölümde Gülen, "ölüm ansızın gelir beklenmedik bir yerde. Ömür, öyle yaşanmayacaksa, bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" diyor.

BAŞKA BİR İMA MI? CAMİ AÇILIŞLARINA DİKKAT!

Terörist başının sözleri ilk anda Mehmet Görmez'e işaret ediyor gibi görünse de, hedef şaşırtma ihtimalini de akıllara getiriyor. Gülen'in "bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" şeklindeki ifadesi, Görmez'le birlikte yurt içinde ve yurt dışında cami açılışlarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastediyor olabileceği de düşünülüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 139
  • kızgın 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu soysuz Fetönün ömründen al sokaktaki ite nasip et. Zira bunda köpekte olan şerefte kalmamış.
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Hedef saptiriyor. Onları çok oncelerden deşifre eden, korkulu rüyalari olan görme oranı çok düşük olan Molla Muhammedi kast ediyor.. Ama nafile Hıfz-ı Kur'ani her müşkilata galib...
    Cevapla
  • çaldıran 6 yıl önce Şikayet Et
    nato,amerika güdümünde C.B REİSe kast etmiş köpektten herşey beklenir iş bizim onu taifesiyle beraber yok etme iradesini göstermediğimiz sürece - Kİ bizim teşkilat başında o cesaretin olduğu görülmüyor - daha çok rüzgar yapar
    Cevapla
  • alihaaydar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu caniler 30 yıldan beri pkk ile kanka yetmez onlarla paslaşarak kan akıma merkları onların her zaman yaptıkları iştir bunlar zaten cani dir islamla uzaktan yakından alakaları yok
    Cevapla
  • Te'vil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu münafık yakında geberip gidecek inşaAllah. Bu konuşmanın te'vili bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje