Şok! Terör baskınından tarantula çıktı...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör operasyonu yaptıkları bir evde türünün en zehirli örneklerinden olan 15 tarantula ele geçirdi.

GİRİŞ 29.03.2017 12:00 GÜNCELLEME 29.03.2017 12:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarantulalar  Milli Parklar ve Yaban Hayatını Koruma Müdürlüğü'ne teslim edildi, evde bulunan şırınga, beher gibi laboratuvar malzemeleri de Jandarma Kriminal birimine incelemeye gönderildi. Jandarma tarantulaların hangi amaçla beslendiğini belirlemeye çalışıyor.

EN ZEHİRLİ TÜRLERİ

İl Jandarma Komutanlığı, sosyal medyada terör propagandası yaptığını tespit ettikleri A.D adlı kişinin Sancaktepe'deki evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada Bodrum katta saklama kapları içinde 15 tarantula bulundu. Anavatanı Güney Amerika ve Avustralya olan Parajybana, İrmina, Ormata, Trip, Manto türündeki tarantulara el koyan Jandarma, onları Yaban Hayatı Koruma Müdürlüğü'ne teslim etti. Tarantuların zehrinin insanı birkaç dakika içinde felç edip öldürecek derecede etkili olduğu rapor edildi.

HAMAM BÖCEĞİ İLE BESLEMİŞ

Tarantulalarla birlikte çok sayıda tarantula yumurtası da bulundu. Ayrıca tarantulaların beslenmesi için hamam böceği, kurt ve ölü ölümceklerin kullanıldığı da belirlendi. A. D ifadesinde 'Sadece hobi olarak besliyordum' dese de Jandarma tarantulaların bulunduğu oda da bulunan şırıngayı incelemeye gönderdi. İstanbul'da ilk kez ele geçirilen Tarantulaların  zehir üretimi için kullanılıp kullanılmadığı araştırılıyor. A.D tutuklandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • Uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Belki de insanları zehirlemek, suikast yapmak için böyle bir yola girdi. Vatandaşlıktan çıkaralım. Irak sınırına bırakın. Defolsun gitsin Barzani'ye. Türkiye bu asalakları fazla şımarttı. Artık fetö yok vatansever görevliler var. Hamdolsun.
    Cevapla
  • baba hakki 6 yıl önce Şikayet Et
    ölü ölümcekler en sevdigi yemek olmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!