Melih Gökçek'in kitabına CHP'liler öyle bir şey ekledi ki...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yeni kitabı için hazırladığı afişlerine yapılanlar şoke etti. CHP Gençlik Kolları'nın yaptığı müdahaleye Gökçek'in cevabı sert oldu. İ

Melih Gökçek'in kitabına CHP'liler öyle bir şey ekledi ki...
Melih Gökçek'in kitabına CHP'liler öyle bir şey ekledi ki...
GİRİŞ 30.03.2017 16:56 GÜNCELLEME 30.03.2017 16:56

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "Sol Siyaset ve FETÖ İlişkileri" isimli kitabı çıktı. Kitabın piyasaya sürülmesi ile birlikte afişlere tüm Türkiye'de yayılmaya başladı. CHP Gençlik Kolları Gökçek'in yeni kitabının afişlerine müdahale ederek kitap reklamlarının bulunduğu billboardlara 'karekod' içeren etiketler yapıştırdı. Karekodu taratanlar, Melih Gökçek'in FETÖ lideri Gülen'e teşekkür ettiği videoya yönlendirildi. 

Yaşanan bu gelişme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Melih Gökçek, CHP'li gençlerin çirkin davranışına cevap verdi. 

melih-gökçek-kitabı

İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN AÇIKLAMASI: 

"Bazı zavallı gezizekalılar, benim FETÖ ile ilgili geçmişte yaptığım konuşmalarımın videosunu izletip, sen önce onun hesabını ver diyorlar. Be gezizekalılar, biz geçmişimizi inkar etmedik ki, FETÖ’nün alçaklığını gördük mücadeleye başladık. CHP ise düşmanımın düşmanı dostumdur. Anlayışıyla FETÖ ile işbirliği yapıp Ak Parti’ye yüklendi. Yani FETÖ ile dost oldular, FETÖ’nün değirmenine su taşıdılar."

Melih Gökçek, CHP'liere verdiği cevapta şunları da söyledi: 

"Bende bunları belgelemiş ve kitap yapmışım… Kitabımda kendi geçmişimi inkar etmemişim. İnanıyorum ki; “Sol Siyaset ve FETÖ İlişkileri” kitabı solda bütün ezberleri bozacak. Şu anda CHP’nin paniğini bunu çok net gösteriyor. CHP Parti gençliğini kullanıp saçma sapan kampanya yürütüp zevahiri kurtaracağını zannediyor. Bu kitap tarihe düşülen nottur Okuyunca hak vereceksiniz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...