Kısa anlamlı Whatsapp Cuma mesajları! 31 Mart

31 Mart cuma gününe özel Whatsapp Cuma mesajları sizler için derledik. İşte en yeni kısa ve anlamlı cuma mesajları ve SMS'leri

Kısa anlamlı Whatsapp Cuma mesajları! 31 Mart
Kısa anlamlı Whatsapp Cuma mesajları! 31 Mart
GİRİŞ 31.03.2017 09:37 GÜNCELLEME 31.03.2017 09:37

Cuma mesajları 31 Mart itibariyle günün en çok arananları listesine girdi. Biz de bu önemli günde sevdiklerinizle paylaşabilesiniz diye 2017 Whatsapp cuma mesajları sizler için derledik. Sevdiklerinize eşinizle dostunuza rahatlıkla gönderebileceğiniz cuma mesajları haber7.com'da. En güncel cuma mesajları SMS cep telefonu bu sayfadan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte anlamlı ve dokunaklı Whatsapp cuma mesajları

WHATSAPP CUMA MESAJLARI

-O günde öyle bir saat var ki, Müslüman bir kul o saate denk getirerek Allah'tan hayırlı bir şey isterse, Allah onun isteğini verir. CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

- Allah’ım; Cumâ günleri kazanacağımız sevapları, Nurdan mürekkeplerle yazdır meleklerine.. (Amin) Hayırlı Cumâlar..

-Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.. 

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım

Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine, en güzel dualarda buluşmak dileğiyle... Hayırlı cumalar

- Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım; Cumâ günleri kazanacağımız sevapları, Nurdan mürekkeplerle yazdır meleklerine.. (Amin) Hayırlı Cumâlar..

ALLAH’ım! Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevcudat birliğinin şahidi. Hayırlı Cumalar

- Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna. Cumanız Mübarek Olsun

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. “Nurlu Cumalar”

-ALLAH’ım! Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevcudat birliğinin şahidi. Hayırlı Cumalar

- Allah'ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi  Değil; Senin Bende  Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

CUMA GÜNÜ EDİLECEK DUA

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere: Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni. salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi