Cerablus'ta Türk üssünün görüntüleri ortaya çıktı

Terör örgütlerine Fırat Kalkanı Harekatı ile göz açtırmayan TSK'nın, ÖSO ile birlikte kurduğu Cerablus'taki askeri üssün fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı.

Cerablus'ta Türk üssünün görüntüleri ortaya çıktı
Cerablus'ta Türk üssünün görüntüleri ortaya çıktı
GİRİŞ 04.04.2017 17:45 GÜNCELLEME 04.04.2017 17:45
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı'nın ardından, TSK ve ÖSO güçleri tarafından operasyonların başladığı ilk nokta olan Cerablus'ta üs kurma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Askeri üssün bazı fotoğraflar ortaya çıktı.

Fotoğraflarda üsteki çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği ve çok sayıda çadır kurulduğu görülüyor. Bölgede terör örgütleri DEAŞ ve PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye karşı yerel halkın güvenliğini sağlayan TSK ve ÖSO güçleri, 198 günlük operasyonda 243 yerleşim yeri ve yaklaşık 2015 kilometrekarelik alanı kontrol altına almıştı.

KAYNAK: KARAR
YORUMLAR 45
  • Seracettin 7 yıl önce Şikayet Et
    amerika bunun gibi 10 tane askeri üss açtı suriyede. çok daha tedbirli olmamız lazım.
    Cevapla
  • gam yok allah var 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nasil bir us abile ben anlamadim ilerdeki golgelikmi us yoksa gorune. yermi eger gorunen yer ise tamiratda olmasini umid ediyorum cunki boyle us olmaz kale gibi olmali kale gibi ve kalici bir us.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    ya üstün el babda kurulması gerek burnumuzun dibinde üste ne gerek var
    Cevapla
  • Kartel 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış politika diyenlere: Kontrolsüz bir biçimde ülkeyi sonu olmayan bir maceraya atsalardı , siz ve sizin gibi düşünenler yine aynı yorumu yapacaktı. Biraz empati kur biraz araştırma yapın. Oralardaki hedeflerler vurulup pyd'nin içindeki 100 tane rus, 200 tane abd askeri gebertilse , darbe girişiminden yeni çıkmış, batı kaynaklı ekonomik ve diğer her alandan saldırı altındaki ülkeyi ateş alırdı. istedikleride bu zaten. Akıllı olun biraz.
    Cevapla
  • FURKAN 7 yıl önce Şikayet Et
    kader yazanların üstünde kader yazan vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı