Şener'den skandal İdlib paylaşımı!

Abdüllatif Şener, Esad rejiminin İdlib'deki katliamını "Muhaliflerin Kimyasal Silah Tesisinde Patlama" diye paylaştı.

Şener'den skandal İdlib paylaşımı!
Şener'den skandal İdlib paylaşımı!
GİRİŞ 05.04.2017 10:23 GÜNCELLEME 05.04.2017 15:33
Bu Habere 288 Yorum Yapılmış

Katil Esad rejimine ait savaş uçaklarının İdlib'in güneyindeki Han Şeyhun bölgesine klor gazlı saldırısında çoğu çocuk en az 100 sivil hayatını kaybetti, 500 kişi de gazdan etkilendi.

Milletin teveccühünü kaybeden 'eski' vekil Abdüllatif Şener, Katil Esad rejimi tarafından her gün sivillerin kimyasal bombalarla katledildiği İdlib'le ilgili skandal paylaşımda bulundu.

Şener, twitter hesabından katliam için "muhaliflerin kimyasal silah üretimi sırasında yaşanan patlamada yüzlerce kişinin öldü" şeklinde paylaşımda bulundu. Bu skandal paylaşım sonrası sosyal medyadan Şener'e tepki yağdı.

İşte o skandal paylaşım...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 288
  • kafkasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    esfele- safilin bu olsa gerek ezik satılmış aşağıların aşağısı makluk
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yalani neden soylüyro biliyormusunuz? Türk devletine suc atmak icin ve turkiyeyi isgal ettirmek icin... darbe den sonra SIZCE HANGI NEDENLERLE Türkiyeyi isgal etti diyeceklerdi? birisi bu yalan iste,, yani Türkiye bölgede kimyasal silah kulandi diyeceklerdi, ve suc Cumhurbaskanimiza dusecekti, hala bu oyunun pesindeler, darbeyi aklamaya calisiyorlar... bu Şener isimli yaratik vir kaos ajani gibi davraniyor, cünkü dusmanlarla bir dir!
    Cevapla
  • Barboros 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu adam tamamen sapıtmış..! Veya kafayı bulmuş vaziyette yazıyor..! Veya da bir yerlere satılmış..! Başka söyleyecek söz yok..!
    Cevapla
  • turko 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatın konuştuklarını dikkate bile almamak lazım zamanında adam yerine konulmuştu uçuyordu.garibimde kendini malum çevrelerin kendisine gösterdiği aynadaki gibi zannetmişti.şimdi ise birilerinin kuyruguna takılmış gidiyor tutmayın konuşsun zavallı.
    Cevapla
  • KARADERELİ 7 yıl önce Şikayet Et
    neye ve kime uşaklık yapıyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?