15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

FETÖ 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan Yusuf Çiftçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ' kontrollü darbe' söylemine tepki gösterdi.

GİRİŞ 05.04.2017 14:04 GÜNCELLEME 05.04.2017 14:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

15 Temmuz'da gazi olan Yusuf Çiftçi, FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde (Boğaziçi Köprüsü) dizinden ve koltuk altından vurulup gazi olduğunu hatırlatarak, Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" iddialarına tepkisini dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU BUNLARIN VEBALİNİ ÖDEYEMEZ

FETÖ'nün darbe girişimi haberini öğrendikten sonra 2 çocuğunu ve ailesini bırakarak köprüye koştuğunu dile getiren Çiftçi, "'Biz Suriye gibi olamayız, gidecek bir ülkemiz yok.' diyerek vatanımızın bekası için çıktım. Üzerimize kurşunlar yağdırdılar, biz geri dönmedik. Allah'ın verdiği cesaretle orada bulunduk ve birçok şehit ile gazimiz var. Kılıçdaroğlu, bu verilen canların, dökülen kanların vebalini ödeyemez." ifadelerini kullandı.

KINIYORUZ!

"Kontrollü darbe" iddiaları nedeniyle Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Çiftçi, "Kendisini kınıyoruz. İmkan dahilinde olursa hukuki olarak da kendisinden davacı olacağız. Dokunulmazlık zırhından bir gün sıyrılınca kontrollü olarak davayı yürüteceğiz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • BOA 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz kardeşim, bu senin anlattığın ve yaşadıklarının anlayacak türden biri değil. Mutlak adalet sahibi Yüce Allah'tır. Cenneti de var, Cehennemide.
    Cevapla
  • baytar 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi Abd Yunanistan AB işgal etse bu kılıcıdaroğlu inanın düğün bayram eder. Kapılarıda kendisi açıp çok yoruldunuz size bir kahve yapayımda yorgunluğunuz gitsin der. Vatan için şehit kavramı Chp ye göre yok .
    Cevapla
  • hmd 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu darbe kontrollü is 250 tane şehidin 1300 tane gazinin durumları da kontrol edilmeli idi. Enflasyon da sıfırlı hanelere çekilerek kontrol edilmeli idi. Fetöcüler tarafından düşürülen rus uçağının kontrolü de bizde olmalıydı.Doların değeri de sıfır olmalı idi. Suriyede esat rejiminin kontrolü de biz de olmalıydı. Sayın C. Başkanının on parmağında on marifet olmalıydı! bu nasıl iştir?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!