Cumhurbaşkanı Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, ‘Cumhurbaşkanı İle Referandum Özel’ programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında!
Cumhurbaşkanı Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında!
GİRİŞ 06.04.2017 16:26 GÜNCELLEME 06.04.2017 18:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında referandum süreci ve gündemdeki gelişmeler değerlendirilecek.

CUMHURBAŞKANI MEHMET ACET'İN SORULARINI YANITLAYACAK

‘Cumhurbaşkanı İle Referandum Özel’ programında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlıyor. 16 Nisan Referandum sürecinin konuşulacağı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16 Nisan halk oylamasına 10 gün kala, sahadan nasıl haberler geliyor? Vatandaş, anayasa paketinin içeriğini kavradı mı? ‘Tek adam rejimi, Meclis zayıflatılıyor’ gibi iddiaların karşılığı var mı? Cumhurbaşkanının partili olmasının sakıncası var mı? Suriye ve Irak’taki gelişmelerle ilgili olarak Ankara’nın bundan sonraki tutumu ne olacak? Fırat Kalkanı Operasyonu’nun ikinci etabında hedef neresi?’’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

KANAL 7 ÜLKE TV ORTAK YAYINI SAAT 19.30'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuk olacağı ‘Cumhurbaşkanı İle Referandum Özel’ programı Kanal 7, Ülke TV ortak yayınıyla 6 Nisan Perşembe günü saat 19:30’da canlı olarak ekrana gelecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor