Erdoğan 'facetime'dan gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere hitaben, 'Asım'ın nesli boş bir nesil değildir. Çünkü sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya koyacaksınız.' dedi.

Erdoğan 'facetime'dan gençlere seslendi
Erdoğan 'facetime'dan gençlere seslendi
GİRİŞ 05.04.2017 23:04 GÜNCELLEME 05.04.2017 23:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Haliç Kongre  Merkezi'nde, Hürriyet ve Adalet Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye  Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve AK Parti İl Gençlik Kolları  tarafından düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Program sırasında, Albayrak, gençlerin yoğun ısrarı üzerine  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, "facetime" programı üzerinden görüntülü aradı.

Salondakilere seslenen ve konuşması sürekli tezahüratlarla kesilen  Erdoğan, gençlerle en azından telefonla görüşme fırsatı bulduğu için çok mutlu  olduğunu dile getirdi.

16 Nisan'ın asıl galibinin gençler olacağını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti: "Tarih boyunca bizim gençliğimizi devamlı ötelemiş ve dışlamış  olanlara karşı inanıyorum ki 16 Nisan, çok ciddi bir çıkış olacaktır. Yine  inanıyorum ki 18-19-20-21 yaş grubu binlerce gencimiz var. Şu kalan 11 günlük  süre içinde telefon diplomasisiyle bütün eş dost ahbapla görüşmek suretiyle  özellikle gençliğimizin yönlendirilmesinde... Üzerinizdeki görevin ne kadar büyük  olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Asım'ın nesli boş bir nesil değildir.  Çünkü sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya  koyacaksınız."

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    tesettür bu degildir. asımın nesli ici bos olup dışı tesettur degildir.
    Cevapla
  • akoyusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    bu millet genciyle..yaşlısıyla seni çooook sevdi ..çook razı oldu reisim..Allah sana uzun ömürler vere mazlumların babası...büyük liderim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!