Avustralya'dan Türkiye uyarısı

Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop, teröristlerin 25 Nisan'da Gelibolu'da gerçekleştirilecek Anzak Anma Günü'ne saldırı yapabileceğini söyledi.

Avustralya'dan Türkiye uyarısı
Avustralya'dan Türkiye uyarısı
GİRİŞ 06.04.2017 09:31 GÜNCELLEME 06.04.2017 10:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Avustralya ve Yeni Zelandalıların 1915’te Gelibolu’daki ilk büyük çarpışmalarının yaşandığı 25 Nisan’daki Anzak Anma Günü’ne her yıl yüzlerce Avustralyalı ve Yeni Zelandalı geliyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Bishop, “Avustralya hükümeti, Gelibolu yarımadasında teröristlerin Anzak Anma Günü’nü hedef alabileceğine dair bilgi elde etti” dedi.

Avustralya, Türkiye’ye seyahat uyarısını bugün yenilerken, ziyaretçilerin yüksek derecede temkinli olması ve Ankara ve İstanbul’u ziyaret etme ihtiyaçlarını yeniden gözden geçirmeleri tavsiye edildi. 

YORUMLAR 20
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu anma törenleri yasaklansın bize vize varmıki gidip Avrupada böyle bir anma töreni yapalım
    Cevapla
  • serdar doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlar hakikaten rezillik. Nefrete bak kine bak. İngilizler tarafından kandırıldı o insanlar zamanında. Çanakkale savaşlarındaki karşılıklı dostluk anlatılır nesillerce. Atam sizi görseydi milletinden tiksinirdi yazık günah. O adamların ne günahı var dedelerinin mezarlarını görmeye geliyorlar!
    Cevapla
  • çiko 7 yıl önce Şikayet Et
    İşin enteresan kısmı leşleri en güzel yerde!
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun sana senin gibi muslumana . Orda kahramanca carpisan ve oraya defnedilen binlerce Turk askeride yatiyor o en guzel yerlerde. Nedir bu kadar saygisizlik bukadar nefret .
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapmaya geliyorlar?
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Masum gibi gelip, sarkilar soyleyip gidiyorlar, yaw dusman bunlar ulkemize goz dikmis ve halen gozleri var bu hainlerin, ne yuzle geliyorlar insanda bir utanma olur, bunlarda utanma felan yok karaktersizler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü