Hakkari’de çatışma: 8 terörist öldürüldü!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde saldıran teröristlerle girilen çatışmada 1 asker hafif şekilde yaralandı.

Hakkari’de çatışma: 8 terörist öldürüldü!
Hakkari’de çatışma: 8 terörist öldürüldü!
GİRİŞ 06.04.2017 10:54 GÜNCELLEME 06.04.2017 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri birliğe saldıran teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatında 8 terörist öldürülürken, 1 asker ise hafif şekilde yaralandı. 

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, 5 Nisan 2017 günü Çukurca ilçesi 2’nci Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Çilekli Tepe Üs Bölgesindeki görevlilere yönelik PKK/KCK bölücü terör örgütü mensupları tarafından ağır silahlarla saldırı yapıldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktığı ifade edilen açıklamada, “Bölgeye İHA sevk edilmiş ve İHA tarafından 8 bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiştir. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından bölgeye sevk edilen F-16 savaş uçaklarınca yapılan hava harekâtı neticesinde tespit edilen 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Çıkan çatışmada 1 askeri personel hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde tedavisine başlanılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, şehitlere Rahmet, Gazilere acil şifa dileriz. Bu bir bölgesel terör değil, hilal haç kavgasıdır. Haçlı seferlerinde Anadolu ve suriyede verilen savaşa bir bakın. Osmanlı güçlü iken hilal haç kavgasını avrupanın göbeğine taşımıştı, ama maalesef bu kavga şimdi oradoğuda. Hükümetin terör mücadelesinin sonuna kadar arkasındayız.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    gebert gebert bu yaban domuzlar bitmiii
    Cevapla
  • tosun 7 yıl önce Şikayet Et
    aslanlar allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor