FETÖ davasında olay! Etek fırlattı

TÜRKSAT’ın bombalanması davasında bir kişi sanıklara yönelik, "Bu vatan bizim size teslim etmeyeceğiz. Alın size getirdim. Bunu giyin" diyerek elindeki eteği fırlattı.

FETÖ davasında olay! Etek fırlattı
FETÖ davasında olay! Etek fırlattı
GİRİŞ 06.04.2017 15:26 GÜNCELLEME 06.04.2017 15:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında, Ankara Gölbaşı’ndaki Türksat’ın bombalanmasına yönelik açılan davada sanık İbrahim Altınok’un avukatı Oğuz Çınar savunma yaparken, salondan ayağa kalkan bir kişi, "Vatan hainleri için ağlama, şehitler için ağla" diyerek tepki gösterdi.

Mahkeme başkanının savunmayı engellememesi için uyardığı kişi, bağırmaya devam edince salondan çıkartıldı. Bu kişi salondan çıkarken, sanıklara yönelik, "Bu vatan bizim size teslim etmeyeceğiz. Alın size getirdim. Bunu giyin" diyerek elindeki poşette bulunan eteği çıkartarak fırlattı. Yaşanan gerginlik sanıklara tepki gösteren kişilerin salondan çıkartılmasıyla sona erdi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil 16 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, sanık İbrahim Altınok'un avukatı Oğuz Çınar söz alarak müdafisinin savunmasını yaptı. Çınar'ın savunma yapması esnasında izleyici sıralarında oturan mağdur yakınları tepki gösterdi. Bir mağdur yakını, "O kadar şehit oldu, onlar için gözyaşı döktün mu? Şehitler için ağlamamış, bu darbeciler için ağlıyor. Ağlamayacaksın, erkek ol. Bak burada etek var, oynayın. Bunu sana getirdim. Bu eteği giy. Şerefsizler oynayın" diye bağırmaya başladı.

SALONDAN ÇIKARILDI

Mahkeme Başkanı İsmail Ademoğlu, tepki gösteren mağdur yakınının salondan çıkarılmasını istedi. Çıkarılması esnasında konuşmaya devam eden mağdur yakını, "Hainleri koruma, mesleğini vatanın için yap. Bu vatan sahipsiz değil, bu vatanın sahibi var. Bize bırakmayacaklar" dedi. 

Mahkeme Başkanı Ademoğlu, avukatların görevlerini yaptığını belirterek, müdahale edilmemesini istedi. Avukat Çınar da bunların kayda geçilmesini talep etti.

YORUMLAR 10
  • Şeyh Holmes 6 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak ya. iyice kontrolden cıkmıs bu fetö de... hata ettik demeye korkuyorlar hatayı kabul etmek bır erdemdır ama sızde oda yok
    Cevapla
  • celal 6 yıl önce Şikayet Et
    O yiğit milletin sesi olmuştur. Alnından öpüyorum kendisini. minnettarız.
    Cevapla
  • karkat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence o avukatta bir güzel incelenmeli. Vardır bir şey muhakkak.
    Cevapla
  • TÜRKÜM: 6 yıl önce Şikayet Et
    Helallll Olsunnnn HELALLLL BU YİĞİDE
    Cevapla
  • beyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını, milletini satarken, hainlik yaparken, 249 cana kıyarken, hasta bir adama taparken hiç utanmayan,ruhlarını satmış bu caniler etek giymekten utanırlar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak