Almanya'dan FETÖ'ye şoke eden talimat!

Terör örgütlerine kalkan olan Almanya, MİT tarafından takibe alınan 400'e yakın FETÖ üyesini Türkiye'ye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

Almanya'dan FETÖ'ye şoke eden talimat!
Almanya'dan FETÖ'ye şoke eden talimat!
GİRİŞ 10.04.2017 08:52 GÜNCELLEME 10.04.2017 08:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat (MİT) tarafından Alman Dış İstihbarat Teşkilatı'na (BND) iletilen FETÖ'cü listesi Almanya'da gündem olmaya devam ediyor. Alman polisi listedeki isimleri tek tek uyarmaya başladı. 

BERLİN'DE 40 KİŞİ UYARILDI

Berlin emniyet teşkilatı şu ana kadar 60'tan fazla kişi ve kurumu saptadı ve yaklaşık 40 kişiyle de temasa geçti. Bizzat adreslerine kadar gidip uyarıda bulunan Alman polisleri evde bulamadıkları kişilere mektup bıraktı.

"BİZE HABER VERİN"

Polis, listede bulunan kişilere, Türkiye'ye seyahat etmemeleri, dikkatli olmaları ve herhangi bir casusluk faaliyeti veya tehdit yönünde somut belirtiler tespit ettikleri takdirde derhal kendilerine haber vermeleri gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

YORUMLAR 8
  • Gelecek 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sana Almanya. Koskoca osmanlı imparatorluğunu bunların yüzünden yedik. Şimdide Türkiye yi parçalamak için pkk nın fetönün arkasında. Yüzleri kızarıyormu. Sanki peçe çekmişler. Anlaşıldıki dünyayı yöneten görünmeyen karanlık güçler sizin öyle hareket etmenizi istiyor, sizde öyle hareket ediyorsunuz. Almanyayı görünenler değil, görünmeyenler yönetiyor. Nice ülkelerin durumları böyle.
    Cevapla
  • Harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın sonunu beslediği bu terör örgütleri getirecek inşaAllah
    Cevapla
  • Tarih Affetmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya tüm vatan düşmanlarını topladın ettiğini bulacaksın inşallah
    Cevapla
  • ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar yüzsüs bir ulkesin.
    Cevapla
  • Analizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Alman domuzları böyledir. Almanyada kalan bilir. Kim Türklere ve Türkiyeye karşı hainlik yapmışsa onu severler ve korurlar. Onlar hiçbir zaman Türkiyeyi seven koruyan hain olmayan Türk vatandaşını sevmezler ve düşman olurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!