Uğur Dündar'ı umutlandıran mesaj! Evet çıkarsa şirketimi...

Daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum ilişkin elindeki verileri açıklayan Uğur Dündar, 'hayır' oylarının önde olduğunu ifade etti.

GİRİŞ 11.04.2017 09:43 GÜNCELLEME 11.04.2017 10:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye 16 Nisan'da yapılacak referanduma hazırlanıyor.  AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu 'evet' cephesi, çok güçlü bir 'evet' oranı bekliyor. Son seçimlerde başarılı olan anket şirketleri ise bu beklentiyi doğruluyor.

3 FARKLI ŞİRKET

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, referanduma 6 gün kala elindeki anket sonuçlarını açıkladı. Selvi'nin köşesine taşıdığı sonuçlara göre; 3 farklı şirketin araştırmasında da 'evet' oyları önde. Abdulkadir Selvi, yazısında "Üç anket sonucu var elimde. Evet 51 - Hayır 49,  Evet 51.5 - Hayır 48.5, Evet 54 - Hayır 46." ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN'IN ETKİSİ

Hürriyet yazarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahalara inmesinin 'evet' oylarındaki yükselişe katkı yaptığını da ifade etti.

UĞUR DÜNDAR UMUTLANDIRAN MESAJ

Halk TV canlı yayınında izleyiciyle buluşan Uğur Dündar, yayın sırasında AKAM Başkanı'nın gönderdiği mesajı okudu. Uğur Dündar canlı yayında anket sonuçlarını açıkladı

Dündar, bu referandumda kesinlikle açık ara farkla 'hayır' çıkacağını, bunun tarihi bir sonuca dönüşebileceğini söyledi.

EVET ÇIKARSA ŞİRKETİ KAPATACAK

Dündar'ın okuduğu mesajda şu ifadeler yer aldı: "Referanduma yönelik son anket çalışmamız tamamlanmış olacak. AKAM olarak ‘evet’ çıkması halinde şirketimizi kapatacağımızı taahhüt ettik. İlk gelen veriler önceki anketlerimizi doğruluyor. Bu referandumdan kesinlikle açık ara farkla ‘hayır’ çıkacak. Referanduma katılım artarsa bu fark tarihi bir sonuca dönüşür"

YORUMLAR 4
  • analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    "Evet" çıkarsa şirketin zaten kapanır sana Türkiye de iş yok. Haydeee Belçika'ya, Almanya'ya, Fransa'ya, cehennemin dibine doğru anca gidersin...
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tavuk yine darı ambarında :)
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan zaten batmış şirketin kapatmaya bahane arıyon..
    Cevapla
  • sansarı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanları hayır çıkmasının hayaliyle yaşamaya devam ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!