Fatih Portakal ve Nevşin Mengü oy nasıl basılır kursu verdi

16 Nisan referandumu öncesi Fatih Portakal ve Nevşin Mengü 'oy nasıl kullanılmalı' kurslarına başladı. Evet diyenlerin ne kadar cahil, bilgisiz, eğitimsiz kitleler olduklarını öne süren hayırcılar, referanduma sayılı günler kala EVET/HAYIR eğitimleri vermeye başladı.

GİRİŞ 11.04.2017 10:14 GÜNCELLEME 11.04.2017 11:05

Daha güçlü bir Türkiye için yapılacak Anayasa değişikliği referandumu öncesi Fox TV, Halk TV, Fatih Portakal, Nevşin Mengü ve Sözcü hayırcılara özel oy nasıl kullanılır kurslarına başladılar.

HAYIRCILAR, "NASIL OY KULLANIRIZ" KURSU VERMEYE BAŞLADI

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi de aynı manzaralara şahit olduk. Evet diyenlerin ne kadar cahil, bilgisiz, eğitimsiz kitleler(!) olduklarını öne süren hayırcılar, referanduma sayılı günler kala EVET/HAYIR kursları vermeye başladı.

nevşin-mengü-hayır

FATİH PORTAKAL, NEVŞİN MENGÜ TEK TEK ANLATTI

Halk TV canlı yayınlarında oy pusulasının neresine ne şekilde oy basılacağı uzun uzadıya anlatılırken, Sözcü gazetesi birinci sayfadan "Mührü böyle bas" uyarısı yaptı. Dün akşamki ana haberde Fatih Portakal da aynı dersi verdi. Aynı akşam Nevşin Mengü'nün de CNN Türk'te "oy nasıl kullanılır" dersi verdi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...