Erdoğan talimat verdi, Başkan Şahin sahip çıktı!

Gaziantep'te yaşayan 87 yaşındaki Ümmühani Dağcıoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sahip çıktı.

Erdoğan talimat verdi, Başkan Şahin sahip çıktı!
Erdoğan talimat verdi, Başkan Şahin sahip çıktı!
GİRİŞ 11.04.2017 17:16 GÜNCELLEME 12.04.2017 11:42
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Narlıtepe Mahallesi'nde dükkandan bozma elektrik ve suyu olmayan sıvasız bir odada komşularının desteğiyle hayatını sürdüren 87 yaşındaki Ümmühani Dağcıoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sahip çıktı.

Fatma Şahin, huzurevinde tek kişilik bir odaya yerleştirilen Ümmühani nineyi ziyaret ederek, sohbet etti ve kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak, Ümmihani Dağcıoğlu'nun durumuyla ilgili bilgi veren Şahin, daha sonra telefonu Ümmühani nineye uzattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda konuşan Dağcıoğlu, "Oğlum ben huzurevinde duramam. Bana harabe verin, bir oda verin. Bana yapacağımız en büyük iyilik budur. Siz olmazsanız ben ölmüşüm. Ben sizin bastığınız toprağa kurban olurum oğlum." dedi.

“KENDİ EVİNDE RAHAT EDECEK ŞEKİLDE GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPACAĞIZ”

Şahin, Ümmühani nineyle ilgileneceğini, çevresinden uzak olmayan bir yerde kendisine bir ev temin edileceğini aktararak, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Ümmühani teyzemiz nasıl rahat edecekse onun gereğini yapın' dedi. Talimatı bu yönde oldu." ifadesini kullandı.

Şahin, Ümmühani ninenin huzurevinde birkaç gün misafir edileceğini ve en iyi şekilde bakılacağını belirterek şunları kaydetti:

"Teknik ekibimiz gidip teyzemizin evine bakacak. Devletimiz büyük. Ümmihani ninemize sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Basında çıkan haberlerden sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz konuya hızlı bir şekilde müdahale etti. Sabah sayın Cumhurbaşkanımız aradı, ben de programımı yeniden düzenleyerek hemen Ümmühani teyzemizi görmeye geldik. Ümmühani teyzemiz huzurevimizde. Her konuda destek verilecek. O hemen evine dönmek istiyor. Belediye olarak kendisinin daha sağlıklı şartlarda yaşamasıyla ilgili neler yapılması lazım. "

 

YORUMLAR 49
  • CEMAL KARACİĞER 7 yıl önce Şikayet Et
    ŞEYH EDEBALI HZ ,OSMAN GAZİYE şöyle buyurur_Ey oğul milleti yaşat ki DEVLET YAŞASIN :
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yerel yöneticilerin gerçekten yatacak yeri yok. illa taaaa ankaradan mı talimat gelmesi gerekiyor. sizin sosyal işler müdürleriniz ne iş yapar allah aşkına.belirli gün ve haftalar haricinde tabiki..
    Cevapla
  • reis yolunda 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorım sana
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu yüzden büyük adan ama, bu Teyzeye sahip çıkmak için Reisin talimat vermesi mi gerekiyor..
    Cevapla
  • Alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Teyze anladigim kadariyla zaten huzurevinde yasiyor. Talebi siradisi. Ama bu talebi de devletten karsilik buluyor. Allah razi olsun devletten...
    Cevapla
  • cüneyt 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen doğrunun yanındasın biz böyle inanıyoruz inancımız bu işte reisimizin bu annemize yaptığı sadece basına yansıyan gördüğümüz ama ben inanıyorum ki şu an şu dakika da bile hangi köyde hangi evde yada dağda çobanlık yaparken bir kardeşimiz hem reisimize hemde ümmeti Muhammet'e dua ediyor işte bu yüzden sırtımız yere gelmeyecek sen birliğimizi daim et rabbim.
    Cevapla
  • VATAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Cumhurbaşkanımızı bu milletin başından eksik etmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!