Daha iki günlüktü! Böyle toprağa verildi

Elbistan'da henüz 2 günlükken çöp konteynerine atılmış halde bulunan erkek bebeğin cenazesi, 19 gün sonra defnedildi.

Daha iki günlüktü! Böyle toprağa verildi
Daha iki günlüktü! Böyle toprağa verildi
GİRİŞ 11.04.2017 17:25 GÜNCELLEME 11.04.2017 17:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde henüz 2 günlükken çöp konteynerine atılmış halde bulunan erkek bebeğin cenazesi, 19 gün sonra defnedildi. Gömüleceği 1 metrelik mezara cenaze görevlilerinin kucağında taşınan bebeğin mezar taşına da, ‘kimsesiz’ yazıldı.

İlçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi Hacı Bayram Caddesi üzerinde, 22 Mart 2017 tarihinde battaniye ve beze sarıldıktan sonra, çöp konteynerlerinin arasına bırakılan ve 2 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğin cenazesi, otopsi ve resmi işlemlerin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü, bebeğin anne ve babasını belirlemek için özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, bebeğin defnedilmesi kararı alındı. 19 gün sonra morgdan alınan cenaze, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri ekipleri tarafından yıkandıktan sonra, minik bedenine sarılan kefenle birlikte görevliler tarafından Hocazade Mezarlığı’na getirildi.


Cenaze, burada polis ekiplerinin nezaretinde defnedildi. İsmi bile konmadan hayata veda eden bebeğin cenazesi, görevlilerin kucağında taşındı. Defin işleminin ardından talihsiz bebek için görevliler tarafından dua edildi. Duanın ardından bebeğin mezar taşına ölüm tarihi ile ‘kimsesiz’ yazıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • yücel 7 yıl önce Şikayet Et
    canım kuzum peygamber efendımız karsılasın senı amin, hz ibrahim efendımız karsılasın senı amin
    Cevapla
  • bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    onu o şekilde bırakıp gidenler o küçük bedeni sokağa atan kişiler allah o kişilere perme perişan etsin inşallah :/
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ne insan müseveddeleri varmis yahu, dünyanin gercekten civisi cikmis...
    Cevapla
  • Özkonyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    belki tecavüze uğradı annesi belki gayri meşru zina sonrası oldu. kimbilirki şimdilik.En güzel islam .ama yaşamalı yaşatmalı. öğrenmeli öğretmeli.her kimliğinde islam yazan müslüman olsa her müslümanım diyen müslüman olsa zaten bu durumlar olmaz.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    tabiki kimsesiz değil. Allah kimsesizlerin kimsesi değil midir? Onu çöpe atanın vay haline zalimler için yaşasın cehennem. bu dünyada da ahirette mutlaka cezasını Rabbim verecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek