CHP'ye 3 gün kala kötü haber! Tam 44 kişi

CHP Buca İlçe Örgütünde siyaset yapan 44 vatandaş CHP'den istifa edip kritik 16 Nisan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasına 3 gün kala AK Parti saflarında yerini aldı.

CHP'ye 3 gün kala kötü haber! Tam 44 kişi
CHP'ye 3 gün kala kötü haber! Tam 44 kişi
GİRİŞ 14.04.2017 12:42 GÜNCELLEME 14.04.2017 12:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Örgütünde siyaset yapan 44 vatandaş CHP'den istifa edip kritik 16 Nisan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasına 3 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarında yerini aldı.

CHP Buca İlçe Örgütüne bağlı 44 kişi, referanduma sayılı günler kala AK Parti'ye geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar tarafından rozeti takılan eski CHP'li, çiçeği burnunda AK Parti'li üyeler, "Ülkemizin bölünmesi için çaba sarf eden PKK ve DAEŞ ile yer alan, 15 Temmuz'da milletimizin üstüne bomba yağdıran FETÖ ile mücadele etmek yerine aynı safta yer alıp milletin ve ülkenin menfaatini hiçe sayarak kendi koltuklarını düşünen CHP'nin ve yönetiminin bu düşmanca tavrı yanında, milletinin bekası, devletinin istikrarı ve istikbalini düşünen AK Parti saflarında yer almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

105 CHP'Lİ AK PARTİ'YE GEÇTİ

44 yeni üyenin rozetlerini tek tek takan Hotar, "Milli birlik ve beraberliğimiz için çocuklarımıza daha iyi bir ülke bırakmak adına çalışmalarımız devam edecektir. Biz birlikte Türkiye'yiz. Partimize katılan 44 kardeşimizi tebrik ederim ve diğer ülkesini seven CHP'li vatandaşlarımızı milletimizin geleceğini düşünerek 16 Nisan'da 'evet' demeye davet ediyorum" diye konuştu. 

Öte yandan referandum süresinde 105 CHP'linin AK Parti'ye geçtiği belirtildi.
Yoğun programına Buca ilçesinde devam eden Hotar, partililerle sohbet edip tek tek fotoğraf çektirdikten sonra programlarına devam etmek için Buca'dan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanı kendisi açıkladı hala anlamayanlara, anlamak istemeyenler bu yasa ile sistem değişiyor, rejimin değiştiği filan yok. hangi kafa ile bu işi saptırıyorlar anlaşılır değil. iki de bir cumhurbaşkanı kendini seçtirmek için yapıyor, tek adam oluyor. ne alaka arkadaş ya adam yetkilerini kısıtlıyor. birileri de tek adam oluyor diyor. Ya bunlar tek adam olan yerde yaşamamış ya da böyle işlerine geliyor.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ey millet bu işin partisi martisi yok. aklı başında olan hangi partiden olursa olsun vatanını milletini seven EVET der. aklın yolu birdir. Helal olsun bu evet diyen CHP lilere.
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Truva ATI
    Cevapla
  • tımarcı yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayırlı olsun. can lar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil