PKK'ya ağır darbe! Bahoz Erdal'ın sağ koluydu...

Mardin'in Mazıdağı ve Derik ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi, 2 terörist yakalandı.

GİRİŞ 15.04.2017 15:40 GÜNCELLEME 15.04.2017 19:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Derik'te PKK'lı teröristlere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, daha önce terör örgütü PKK'nın elebaşlarından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in korumalığını yapan sözde GAP-Ruha alan sorumlusu "Kurtay" kod adlı Ü.C. ve "Bahoz" kod adlı L.A. yakalandı.

Mazıdağı'na bağlı Konur köyü kırsalındaki operasyonda da 4 katlı ve yaklaşık 15 metre derinlikte bir sığınak tespit edildi.

Güvenlik güçlerinin sığınakta bulunan teröristlere "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 6 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

"Kenan" kod adlı M.Ş, "Ciger" kod adlı R.E, "Haki" kod adlı A.Ç. ile kod adları "Baz", "Siyament" ve "Aslan" olan 6 teröristin etkisiz hale getirildiği sığınakta, silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Teröristlerin özellikle Derik, Mazıdağı ve Kızıltepe ilçelerindeki birçok saldırının planlayıcıları ve failleri olduğu belirlendi.

YORUMLAR 16
  • ZOR65 7 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklu pkk lıların tamamına İDAM (imralı ilkin) Bu satılmış pkklı teröristlere acımak yok.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    bahoz erdal da gebermişti değil mi
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk silahli kuvvetlerinedir yazim ! Sayin hulusi akar pasamiz zorlu bir operasyon var ise tek kisilik veya tim ile fark etmez her zaman her yere goreve operasyona evvel Allah sonra vatan millet icin hazirim!!! Gorev suriye irak sadece degil dunyanin her yerinde yapmaya aninda hazirim iki elim turmasada gozum gormesede gelirim insAllah.
    Cevapla
  • hkn 7 yıl önce Şikayet Et
    bende elin gözün olurum seni tek bırakmam gelirim kardeşim
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    canlı lağzım değil leşi makbul bunların
    Cevapla
  • yorumsuz 7 yıl önce Şikayet Et
    teslim ol ne yahu direk vuracaksın. leslerini oldugu yere birakacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak