CHP'de 'hayır' kavgası! Suçlu kim?

Referandum hezimeti sonrasında CHP'de tartışma başladı. Bazı CHP'liler Kılıçdaroğlu'nu suçlarken bazıları da Hüsnü Bozkurt'u ekrana çıkaran Uğur Dündar'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 17.04.2017 16:36 GÜNCELLEME 17.04.2017 16:40
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Türkiye’de yönetim sisteminin değişmesini öngören 16 Nisan referandumu evet oylarının üstünlüğüyle sonuçlandı. Sonuçların ardından CHP'de referandum sonrası kavga erken başladı. Eleştirilerin hedefinde Kılıçdaroğlu ve 'Evet diyenleri İzmir'den denize dökeriz' diyen Hüsnü Bozkurt'u ekrana çıkaran Uğur Dündar var.

KILIÇDAROĞLU'NA İSTİFA ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonuçlarının netleşmesi sonrası kameralar karşısına geçti o sırada partililerden istifa sesleri yükselmeye başladı. Gazetecilerin "istifa" konusunda soru sormasına izin vermeyen Kılıçdaroğlu, soru almadan toplantıyı bitirdi.

UĞUR DÜNDAR'DAN CHP'DE DEĞİŞİM MESAJI 

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından "Referandumun bir sonucu da; bu süreçte topluma güven veren isimlerin muhalefet partilerini değişime zorlamalarının kaçınılmaz olmasıdır!" diye yazdı. 

ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİKTEN SONRA...

Dündar, Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaptığı açıklamayı da eleştirip "K.Kılıçdaroğlu'nun balkon konuşmalarından önce söylemesi gerekenleri,atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra,G.Bşk.Yrd.Bülent Tezcan söylüyor!.." dedi.

Gece yaşananların ardından CHP'liler bu defa da sosyal medyada birbirine girdi.

SUÇLU KİM?

1- KILIÇDAROĞLU MU?

CHP'liler kaybedilen referandum oylaması sonrası sosyal medyada ikiye bölündü. Bir kısım CHP'li, hayır sonucundan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tuttu. Kılıçdaroğlu'nun kampanya sürecindeki tutumunu eleştiren CHP'liler partide genel başkan değişikliği gerektiğini savundu. 

2- HÜSNÜ BOZKURT VE ONU EKRANA ÇIKARAN UĞUR DÜNDAR MI?

CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt'un  'Evet diyenleri İzmir'den denize dökeriz' sözlerinin referandum sonucunu değiştirdiğini iddia eden bazı CHP'liler ise onu ekrana taşıyan Uğur Dündar'a tepki gösterdi.

İşte CHP'lilerin ilgili paylaşımları:

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 186
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    kemal oldukca reis hep baskan :)
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Defolun gidin ülkemizden de bi kafamızı dinleyelim be ! Sıktı artık kominist söylemleriniz , yeter artık müslüman mahallesinde salyangoz sattığınız. Neden milletin sabrını zorluyorsunuz anlamıyorum , bu halk size kaç seçimdir defolun diyor ama o kadar yüzsüzsünüz ki hala bırakıp gitmiyorsunuz.
    Cevapla
  • susun 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP li arkadaşlar akıllı olun,evet verenleri denize dökeceğiz diyen vekiliniz onları denize dökemedi ama,içinizden suçlu aramayın bu sefer onları denize dökmeye kalkar rahat durun...
    Cevapla
  • Afyon 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz Birbirinizi yiyerken reis is basinda. Onlar konusur reisimiz yapar! Aradaki fark!
    Cevapla
  • Reco 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse sesini çıkarmasın Kemal Kılıçdaroğlu başkan kalmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!