Tahmini tutmayan Adil Gür kendini böyle savundu!

Adil Gür, %60.8 Evet çıkacağı yönündeki tahmininin tutmamasına ilişkin ilk kez konuştu.

Tahmini tutmayan Adil Gür kendini böyle savundu!
Tahmini tutmayan Adil Gür kendini böyle savundu!
GİRİŞ 18.04.2017 08:56 GÜNCELLEME 18.04.2017 08:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Araştırma kuruluşu AG'nin sahibi Adil Gür, %60.8 Evet çıkacağı yönündeki tahmininin tutmamasına ilişkin "Kararsızları her zaman orantısal olarak dağıtırız. Bu defa kararsızların orantısal olarak dağıtılması, hataya yol açmış olabilir" dedi.

RS FM'de Yavuz Oğhan'ın Bidebunudinle programına konuk olan A&G Araştırma'nın Genel Müdürü Adil Gür, anayasa değişikliği referandum sonucunu değerlendirdi.

Referandumda yüzde 60.8 oranında 'Evet' çıkacağını ifade eden Gür, tahmininin tutmaması üzerine şunları söyledi: "Kararsızları her zaman orantısal olarak dağıtırız. Bu defa kararsızların orantısal olarak dağıtılması, hataya yol açmış olabilir. Her seçimde de böyle yaparız. Seçmen aidiyeti referandumda geçerli değil demek ki."

'BU KEZ CHP'LİLER KIZIYOR'

2010 referandumunda da yanıldığını belirten Gür, şöyle devam etti: "Bu kez de CHP'liler kızıyor. Ancak benim AK Parti döneminde çok iş aldığımı söyleyenler bunu ispat etmek durumunda."

YORUMLAR 26
  • ANALİZ 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk sonuçlar açıklandıktan sonra, oranlar neden sürekli hayır lehine değişti? Evet %65 ile başladı %51.4'e dayandı. Tekrar sayım yapılsa %60-%65 evet çıkar. Sisteme birileri girmiş olabilir. Hatta kesin olarak sonuçlar hayır lehine değiştirildi.
    Cevapla
  • serdar halan 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk dogudaki sandıklar acildigi icin olabilir mi
    Cevapla
  • MEHMED 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes şokta taşeron işçiler üzerine yoğunlaşın 3x750 bin ipucu
    Cevapla
  • Kahtalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir asparagas (Eyalet meselesi) haberle çoğu kişi tuzağa düştü. Eyalet gelecek olsa en çok pkk evet derdi. ama millet yuttu mu çok iyi yuttu. Eskiden hdp kara propagandayla milleti kandırırdı bu sefer chp. Güçlü yarınlar güçlü Türkiye için inşaallah hayırlı uğurlu olur.
    Cevapla
  • merthakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilemezsiniz kardeşim! Türk Milletinin kararı anlık değişebilir bir anda bir konuya sinir olur fikrini değiştirir
    Cevapla
  • AKHİLAL 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada MHP ve sayın Bahçeliye laf edenlerin de iyi niyetinden şüphe ederim.MHP'yi Türk-İslam davası yerine Munis Tekinalp çakma adlı Mois Kohen çizgisine döndürüp Allahına peygamberine asi bir güruh oluşturmak istiyorsanız başka.Sayın Bahçeli geçmişteki hatalarını da unutturacak bir büyük devlet adamlığı yapmıştır.Biline...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor