Yalçın: MHP kilit rol oynamıştır

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu MHP lideri Bahçeli’nin referandum sonrası yaptığı yorumları değerlendirdi.

Yalçın: MHP kilit rol oynamıştır
Yalçın: MHP kilit rol oynamıştır
GİRİŞ 18.04.2017 16:38 GÜNCELLEME 18.04.2017 16:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kutsal Topraklara yapacağı Umre ziyareti yolculuğu öncesi Devlet Bahçeli’nin parti grup toplantısında yaptığı açıklamalara değinen Topçu “Ülkücülerin duruşunu büyük Türk Milleti takdirle hafızasına almıştır” değerlendirmesinde bulundu.

ÜLKÜCÜ YARBAŞI NOKTADA SİYASET YAPMAZ

MHP'nin seçmeninin tamamının 'Hayır' yönünde oy kullandığı algısını yaratamaya çalışanların art niyetli olduğunu savunan Topçu; “Ülkücüler ve Ülkücülerin siyasi adresi olan ve aynı zamanda benim de şerefli mazim olan MHP, bu referandumun hem meclise girmesinde hem de sandıktan çıkmasında en kilit rolü üstlenmiştir. Ülkücüler yar başı noktada asla ve kat-a siyaset yapmaz. Ülkenin bekası, milletin geleceği, vatan ve bayrak için Ülkücüler Bahçeli'nin sözünün arkasında durmuştur.

Referandum süreci boyunca Ülkücü camianın duruşu büyük Türk Milleti’nin vicdanında ve hafızasında yer etmiştir. Milletimizin, devletimizin ve medeniyet coğrafyamızın içinden geçtiği referandum sürecinde ülkenin ve milletin bekasını düşünen, kendini sorumluluk sahibi gören her bir vatandaş kendi düşüncesi yönünde kararını savunmuştur. ‘Evet’ diyen de ‘hayır’ diyen de yine bizim vatandaşımızdır.  Şimdi yapılması gereken sandıkla gelen karara uymaktır” dedi.

YORUMLAR 9
  • Dilara 7 yıl önce Şikayet Et
    Seçim gitti kavga bitti, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz :)
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE gerisi teferruat
    Cevapla
  • alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkücülere ak partinin ihtiyacı yoksa 2 yıl sonraki seçimde tek başına iktidar olabilecekse olsun. ülkücülere muhtaç olduklarını unutmasınlar hangi tarafta durursa şu an o taraf seçimi alır..
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galp olan allahtır.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Rakamlar öyle demiyor ama... Mhp tabanının büyük çoğunluğu Hayır dedi. Üzücü bir durum. Gerçekten destek verilseydi yüzde 60'lara varırdık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'