Dışarı çıkacaklar dikkat! Dolu yağıyor

İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış, Büyükçekmece ilçesinde yerini dolu yağışına bıraktı. Meteorolojiden uyarı geldi.

GİRİŞ 20.04.2017 16:54 GÜNCELLEME 20.04.2017 17:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gişelerin kaldırılarak serbest geçiş sistemine geçilmesi nedeniyle bugün başlayan çalışmaların ve akşam oynanacak Beşiktaş- Olympique Lyon maçının, şehrin ana arterlerinde trafiğe olumsuz etkisi sürerken, bir sürpriz de Meteoroloji'den geldi. İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış, Büyükçekmece ilçesinde yerini dolu yağışına bıraktı. Bir anda kara bulutların gökyüzünü kapladığı mega kentte Nisan aynın ortasında yağan dolu, vatandaşları şaşkına çevirdi. Kent genelinde etkili olan sağanak yağışın trafiği olumsuz etkisini ise sürüyor.

Büyükçekmece'de vatandaşlar dolu sürprizi yaşadı. Büyükçekmece'de Nisan aynın ortasında yağan dolu vatandaşları şaşkına çevirdi. Bir anda bastıran doluya yakalanan vatandaşlar, dükkanlara ve kapalı alanlara sığındı.

Dolu yağışı aralıklarla sürüyor. Yağış nedeniyle trafikte de yer yer aksamalar yaşanıyor. Mecidiyeköy'de etkili olan yağışlar nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sabah saatlerinde yapılan açıklamada, İstanbul'da bugün parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklendiği belirtilmişti.

5 İLE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 7.Bölge Müdürülüğü Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ile Yozgat için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ile Yozgat'ta yarın kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtınanın etkili olması beklendiği rüzgarın saatteki hızının yer yer 60 ila 80 kilometreye ulaşacağı tahmin edildiği bildirildi.

Açıklamada vatandaşların, meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksama, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesi gibi durumlara karşı tedbirli olması gerektiği uyarısında bulunuldu.

YORUMLAR 2
  • bjkliii 6 yıl önce Şikayet Et
    merhaba
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolu zaten yazın yağar, Şaşılacak bir durum yok, Nisan ayının ortasında yağan dolu vatandaşları şaşkına çevirmiş miş ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat