Sonucu hazmedemeyen biri daha var!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "YSK’nın görevi kanununu uygulamaktır, kanun yazmak değil" dedi.

Sonucu hazmedemeyen biri daha var!
Sonucu hazmedemeyen biri daha var!
GİRİŞ 22.04.2017 15:19 GÜNCELLEME 22.04.2017 15:22
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Genişletilmiş 9'uncu Karadeniz Baro Başkanları toplantısı, Bartın'ın Amasra İlçesi'nde yapıldı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, toplantı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, YSK'nın 'mühürsüz oy' kararının hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Feyzioğlu, "Hiçbir dayanağı yok ve hayatımda böyle karar görmedim ve duymadım. YSK’nın, Türkçe okuma yazma bilen herkesin anladığı bir şeyi nasıl anlamadığına hayretler ediyorum. Anayasa’nın 101’inci maddesinin 1’inci paragrafının 3’üncü bendi, ‘Arkası mühürsüz oy pusulaları geçersizdir.’ diyor. Yani bunun böyle olmadığını iddia edebilmek için, başka türlü anlayabilecek ve anlatabilecek gerekçeleri üretmek için hakikaten o kadar çok okumak lazım. Herhangi bir okul bitirmemiş birisi bile bunun ne anlama geldiğini anlar. ‘Arkası mühürsüz oy pusulası geçersizdir.’ YSK’nın görevi kanununu uygulamaktır, kanun yazmak değil. Bunlar yanlış ve kabul edilemez" dedi.

YORUMLAR 161
  • astasbaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yeter sus be siyasetçimisin barocumusun vır vır bu ne yaa
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk gibisiniz yahu.
    Cevapla
  • hazım 7 yıl önce Şikayet Et
    soda iyi gelir
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi demakrasi derler. Halkın kararına saygı duymazlar bir de üstüne üstelik milleti yanıltırlar. Geçti Bor'un pazarı sür arabayı okyanusa..
    Cevapla
  • m.a 7 yıl önce Şikayet Et
    bilincli olarak seçimi sabote ettiniz, kendi adamlarınız mühür basmadı, eğer evet çıkarsa mühürsüzleri bahane ederiz dediniz. herşey açık ve net. Allah bilir evet verecekleri tahmin edip onlara vermişsinizdir mühürsüzleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak