Çatışma çıktı: Acı haber geldi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı 8 köyde sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonda güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı.

Çatışma çıktı: Acı haber geldi
Çatışma çıktı: Acı haber geldi
GİRİŞ 22.04.2017 21:22 GÜNCELLEME 22.04.2017 23:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Kulp ilçesine bağlı 8 köyde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon başlatılmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın ilan edildiği bölgede teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda bir grup teröristle karşılaşıldı. Güvenlik kuvvetlerinin teröristlere 'Teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi ile çatışma çıktı. Çatışmada 3 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle bölgeden alınarak Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı.

Çatışmada ağır yaralanan ve helikopterle Diyarbakır'a kaldırılan 3 askerden 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 10
  • basiret nerde 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Fransa ya bir polis oldu diye taziye verimsiz onlarda bize taziye verecek mi . Tabiki vermeyecek ama biz hala boş işler peşindeyiz
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardesim cagirin gelelim dedik 2 haftada bitirelim su isi bu nedir boyle.madem cagirmiyorsun akli basinda iyi silah kullanan saglam genclerden milis guc olusturun gorev alalim tsk da girsin kandil sincar pkk pyd ypg parca pincik etsin dinsiz imansiz materyalistleri evvel Allah. !!! Oyalanmanin manasi yok .mermi silahmi yok elimizde anlamadik yigitmi kalmadi ???
    Cevapla
  • Ali Aydurak 7 yıl önce Şikayet Et
    Milis güç ya da gönüllü olarak askere alsınlar karşılık falan da beklemiyorum öyle maaş falan da istemiyorum. Yaş 29 Tsk ya mesaj gönderdim umarım geri dönerler..
    Cevapla
  • memo 7 yıl önce Şikayet Et
    bu teslim ol olayi nedir kim istiyor bunu hala anlamis degilim yaw arkadas savas meydani burasi ne diye boyle sacma seyler soyleniyor demekki 1000 senede gecse kafa ayni kafa olan askerime oluyor insallah durumlari iyidir
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Teröristi teslim alsan ne olur. önce davran vur, yaralanma. bu ne acıma duygusu
    Cevapla
  • alivelideli 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce vur iti sonra teslim ol de!
    Cevapla
  • hür adam 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımçınız olsun mehmetçikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!