Bitlis'te PKK'ya ağır darbe!

Bitlis'te PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist öldürülürken, teröristler tarafından kullanılan depo ve sığınaklarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Bitlis'te PKK'ya ağır darbe!
Bitlis'te PKK'ya ağır darbe!
GİRİŞ 23.04.2017 15:44 GÜNCELLEME 23.04.2017 15:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından Bitlis ili merkez ilçesi Yukarıölek, Aşağıölek, Ilıcak, Üçevler ve Doğruyol köylerinde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik 19-22 Nisan 2017 tarihleri arasında Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Toydemir adı altında geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 1 PKK'lı terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirilirken örgütü büyük bir darbe vuruldu.

PKK'YA AİT SIĞINAKLARDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda PKK terör ögütüne ait sığınaklarda  ok sayıda mühimmat ele geçirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada ise operasyon bölgesinde,"8 adet depo, 3 adet sığınak, depo ve sığınaklarda 18 adet kullanıma hazır boru tipi el yapımı patlayıcı madde, 80 adet 7.62 milimetre çapında kaleşnikof mühimmatı, 2 adet el bombası, 1 adet büyük telsiz, 1 adet video kamera, 1 adet akü, 12 adet örgüt kıyafeti, 1 adet şemsiye, 2 adet pil bloğu ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 1 adet el telsizi, elektronik malzeme, çok sayıda doküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Ayrıca operasyon bölgesinde 3 adet araziye tuzaklanmış uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı bulunarak kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • king 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ağır darbeler bi bitemedi ne zaman bitecek bu pkk neden komple sınırlara 5 meterlik duvar ve koruma gorevlisi konulmuyor daha masrafsız olur gelecek yıllar
    Cevapla
  • akil 6 yıl önce Şikayet Et
    miraç hurmetine bu hainleri kahru perişan eyle yarabbi . amin.
    Cevapla
  • erdogan karsutka 6 yıl önce Şikayet Et
    biremezsin bitmeyeckti cahilleri kandir yavru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'