Ermeni yalanıyla toplananları susturan slogan!

Sözde 'Ermeni soykırımı' için Sultanahmet'te toplanan bir grup gösteri yaptı. Başka bir grup ise "Enver Paşa’nın askerleriyiz" sloganları attı.

GİRİŞ 24.04.2017 16:54 GÜNCELLEME 24.04.2017 16:55
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

İnsan Hakları Derneği (İHD), 1915 olaylarında hayatını kaybeden Ermeniler için etkinlik düzenledi. Öğlen saatlerinde, Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe İHD üyelerinin yanı sıra Avrupa’dan ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen Ermeniler de katıldı.

Etkinlik süresince ellerinde karanfiller bulunan ve 1915 olaylarında yaşamını yitirenlerin fotoğraflarını taşıyan eylemciler, üzerinde ‘Ermeni Soykırımı tanı, af dile, tazmin et’ yazılı pankart açtı.

ENVER PAŞA'NIN ASKERLERİYİZ

Bu sırada anmanın yapıldığı bölgede bulunan ve öğrenci oldukları öğrenilen bir grup slogan attı.  'Enver Paşa’nın askerleriyiz' sloganları atan grup polisin araya girmesiyle kısa sürede bölgeden uzaklaştırıldı.

YORUMLAR 171
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Artik Ermenilerin yaptigi katliamlarin resimleri Ile meydana inilmeli
    Cevapla
  • murad 6 yıl önce Şikayet Et
    AB out TÜRK BİRLİĞİ in .
    Cevapla
  • murad_ 6 yıl önce Şikayet Et
    bazen yaşadığın coğrafya kaderin olur.kıpırdayamazsın kafana tokmağı yersin bugunde olduğu gibi AB konsey kararlarıyla 47 ye 113 oyla siyasi tedbir kararı alındı yani 13 sene geri gideceğiz demek .çünkü ab kriterleri ni yerine getir milyarrca yüro , insani yaşam insan hakları düşük diyorlar Türkiyeyi dört bir koldan tahrik ediyolar belli aralıklarla darbeye zemin hazırlıyolar.çözüm aşağıda
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kimliklerden neden kalktı ''uyruğu''hanesi.kim neyse belli olsun herkes bilsin.Bu gösteri yapanları da yakalayıp kimliğine ermeni yazın ki bilinsin ermeni olduğu.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Dağlık karabağ katliamları çok uzak değil, geçmişleri katliam, bir de konuşuyorlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi