YSK'dan CHP'ye bir ret daha

Yüksek Seçim Kurulu, "CHP'nin referandum sonuçlarının açıklanması için Danıştay'ı bekle teklifinin" reddedildiğini açıkladı.

YSK'dan CHP'ye bir ret daha
YSK'dan CHP'ye bir ret daha
GİRİŞ 24.04.2017 17:28 GÜNCELLEME 24.04.2017 23:18
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu, "CHP'nin referandum sonuçlarının açıklanması için Danıştay'ı bekle teklifinin" reddedildiğini açıkladı.YSK böylece Danıştay'ı beklemeden resmi sonuçları açıklayacak...

DANIŞTAY SÜRECİ DEVRE DIŞI KALDI

CHP, mühürsüz oy pusulaları iddiaları için YSK'nın itirazları reddetmesinin ardından Danıştay'a gitmişti. YSK böylelikle olası Danıştay kararını geçersiz kıldı.

AİHM DIŞINDA ÇARE KALMADI

Partinin bundan sonraki süreçte Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) gitmesi bekleniyor.

YORUMLAR 74
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Halen daha ne ile uğraşıyorsunuz.Kesinlikle hile olmadığını çok iyi biliyorsunuz.Yazık sizin harcadığınız milletin paralarına.Ben vatandaş olarak hakkımı helal etmem sizin gibilere.Memlekete zerre kadar faydanız yok,memleket düşmanlarıyla yatıp kalkıyorsunuz.Allah chp seçmenine de akıl nasip eylesin.
    Cevapla
  • Fuzul 7 yıl önce Şikayet Et
    cibilliyetsiz herif mühürsüz oyla adam olacak..Şeytan nasıl meşgul ettiriyor bir kişiyle binleri..
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa buna karar veremez karisamaz karar bildirmesi suctur kanunsuzluktur hukuksuzluktur chp buna basvurursa bircok hukuksuzluguna hic unutulmayacak ve kara leke olacak bir hukuksuzluk eklemis olacak
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    biz evetçiler olarak koalisyon hükümeti istemiyoruz.ama kılıçtaroğluda haklı bakanlarda milletvekili olsun.milletin süzgecinden geçsin ki bir daha meral akçşener gibi darbe olsandı başbakan olacakmışmış zamanında bunu içişleri baknlığına milletvekili olmadan atamışlardı.böyle durumlarla karşılaşmayalım.millet yine iyisi seçer.
    Cevapla
  • Adil Şeker 7 yıl önce Şikayet Et
    Yarin giderler YSK'nin bu son ret aciklamasina da danistayda yeni bir yurutmeyi durdurma talepli dava acarlarsa hic sasirmam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!