İstanbul'da yarın bu yollar kapalı!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yarın oynanacak Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods basketbol maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da yarın bu yollar kapalı!
İstanbul'da yarın bu yollar kapalı!
GİRİŞ 24.04.2017 22:58 GÜNCELLEME 24.04.2017 22:58

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yarın oynanacak  Fenerbahçe - Panathinaikos Superfoods arasındaki Turkish Airlines Euroleague  basketbol maçı sebebiyle İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı  bildirildi.  

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın  saat 20.45'te oynanacak Fenerbahçe - Panathinaikos Turkish Airlines Euroleague  müsabakası sebebiyle saat 17.30'dan itibaren bazı yollar trafiğe  kapatılacak. 
 
Bu kapsamda, Ihlamur Sokağı'nın Halk Caddesi döner kavşağından Sarı  Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısmı trafiğe kapanacak. Sarı Mimoza Sokak,  Leyla Sokak ve Halk Caddesi'nden Ihlamur Sokağa trafik akımı verilmeyecek, Halk  Caddesi'nden gelen trafik akımı Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokağa  yönlendirilecek. Sarı Mimoza Sokak'tan gelen trafik akımı ise Açelya Sokak ile  Fulya Sokak istikametine verilecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı