Kaçacak yerleri yok! Komutanları böyle yakalandı

Musul'dan gelen son görüntülerde Irak polisinin bir DEAŞ’lı komutanı yakalama anları görüntülendi.

Kaçacak yerleri yok! Komutanları böyle yakalandı
Kaçacak yerleri yok! Komutanları böyle yakalandı
GİRİŞ 25.04.2017 12:55 GÜNCELLEME 25.04.2017 14:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Irak’ın Musul kentinde terör örgütü DEAŞ’a karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinden  yapılan açıklamaya göre terör örgütünün Irak’ta Musul dışında kaçacak bir yeri kalmadı.

Bölgeden gelen son görüntülerde ise Irak polisinin bir DEAŞ’lı komutanı yakalama anları görüntülendi. DEAŞ’lı komutan polis tarafından bir evde çıplak halde yakalandı.

KAÇACAK YERLERİ YOK

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı Koalisyon Güçleri Irak Sözcüsü John Dorrian,  IŞİD’in Musul’dan başka kaçacak bir yerleri kalmadığını belirtti.

John Dorrian, birkaç gün içinde Irak güçlerinin Musul’un batısında saldırıları yoğunlaştırarak, örgütü tamamıyle Musul’dan çıkartacaklarını kaydetti.

BAĞDADİ KAÇIYOR

DEAŞ lideri Ebubekir Bağdadi’nin akibetine ilişkin ise Dorrian şunları söyledi:

“Nerede olduğunu bilmiyoruz. Şu anda saklanıyor. Bağdadi örgüt mensuplarına ölüne kadar savaşmaları konusunda çağrıda bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı Bağdadi’nin yakalanması ya da öldürülmesi için 25 milyon dolar para ödülü koydu.”   

IRAK POLİSİ DEAŞ’LI KOMUTANI YAKALADI

DEAŞ’a karşı Musul’da yürütülen operasyonlarda kentin Eski Şehir bölgesinde El-Jada stadyumu yakınlarında DEAŞ komutanı yakalandı. Irak polisi DEAŞ komutanının yanındaki tüm militanlarını öldürdüklerini açıkladı. Komutanın yakalandığı anlar Irak polisi tarafından paylaşıldı.

YORUMLAR 17
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Cahil kalmis birisi,istihbarat örgütlerinin zavalli kuklalari iste.
    Cevapla
  • Galip hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size. Siz ki Haçlı ve yahudi kavmine hizmetten başka ne yapıyorsunuz. O aşağılık İran bu ümmeti böldü , daha sonrada Haçlı ve yahudi kavmi birbirini öldürsün diye kullanıyor işte
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    buna inanan zaten ya deli yada akılsızdır deaşı kuran zaten ABd dır israil menfaatı icindir muslumanlari birbirlerıne ebedi düşman yapmiştir allah belalrını versın
    Cevapla
  • fb li 6 yıl önce Şikayet Et
    kendin çalıp kendin oyna abd ırak tiyatrosunda
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    iki terörist grup savaşıyor ırak ordusu diyorsunuz sanki onlar terörist değil ne zamandan beri ordu oldular abd nin kuklası haşdi şabi teröristleri ırak ordusu lav edildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak