‘Kara kutu’ ele geçti en kritik operasyon başladı

Dev operasyonun fitili, istihbarat birimlerinin FETÖ'nün yeni emniyet imamını ele geçirmesi ile ateşlendi.

‘Kara kutu’ ele geçti en kritik operasyon başladı
‘Kara kutu’ ele geçti en kritik operasyon başladı
GİRİŞ 27.04.2017 07:38 GÜNCELLEME 27.04.2017 08:34
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Emniyet yapılanması ve mahrem imamlarına dönük büyük operasyonun perde arkasından, ByLock kadar önemli bir gelişme çıktı. Sabah'ın haberine göre ,Dev operasyonun fitili, istihbarat birimlerinin FETÖ'nün yeni emniyet imamını ele geçirmesi ile ateşlendi. İsmi sır gibi saklanan imamın evinde ve gösterdiği adreslerde yapılan aramalarda, içinde önemli bilgilerin yer aldığı bir çip bulundu. Şifresi kırılan çipten, FETÖ'nün Emniyet'ten sorumlu mahrem imamlarının listesi ile bu imamların sorumlu olduğu polislerin isimleri ve örgütün insan kaynakları arşivi çıktı.

ÇİPTEKİ 30 BİN FETULLAHÇI DEŞİFRE OLDU

Söz konusu listelerde 30 binden fazla kişinin yer aldığı öğrenildi. Yapılan incelemede bu kişilerden 17 bininin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edildiği ya da tutuklandığı saptandı. Geri kalan 13 bin kişi için de düğmeye basıldı. Dün gerçekleşen operasyon, kendisini bir şekilde gizleyerek varlığını sürdüren FETÖ'cülere yapıldı. Operasyonun önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtiliyor. Öte yandan istihbarat ve emniyet kaynakları listenin ele geçirilmesi üzerine faal durumdaki bazı FETÖ'cü imamların itirafçı olduğunu da belirtti.

YORUMLAR 34
  • Okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın. Herkes hangi arkadaşının hangi akrabasının fetöcü olduğunu iyi bilir. Uyanık durun fırsat vermeyin yeter. Yeri geldiğinde müdahale edin yeter. Kripto fetöcü devlete kripto. Millete değil. 3-5 yıl önce fetöcü olan herkesi çok iyi bilir bu millet. Balık hafızalı yada çok merhametli olmayın. Göz hapsinde tutup, adım adım takip edip fırsat vermeyin yeter.
    Cevapla
  • polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence idamlik, bu ülkenin ekmegi yiyorsunuz sonrada hainlik !!!! Yaziklar olsun..
    Cevapla
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah doğrudur...hain cezasını çeksin...mazlumun hakkı korunsun...Adalet mülkün temelidir.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    iki üç sene daha hükümet cephesinde gevşeme olmasın inşallah bakın daha neler çıkar meydana. Fetönün çabuk netice almaya çalışması hep bundan.
    Cevapla
  • erzurumlu çiftçi 6 yıl önce Şikayet Et
    birazda feöcülerin esnaf ayaklarına baksalar daha anamızı ağlattılar şuan ki mandıracıların tamamına yakını fiyatını belirleyicileri eskiden fetöyle kol kola gezenler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz