Samsun'da korkunç olay! Ölü ve yaralılar var

Samsun'da iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 24 yaşındaki Bayram Ali Kaygusuz öldü, 33 yaşındaki Hakan Çelik ise ağır yaralandı.

Samsun'da korkunç olay! Ölü ve yaralılar var
Samsun'da korkunç olay! Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 27.04.2017 12:14 GÜNCELLEME 27.04.2017 12:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay bugün saat 02.00 sıralarında Atakum İlçes  Alanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak konusunda husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu pompalı tüfekle açılan ateşle göğsünden vurulan Bayram Ali Kaygusuz ile başından vurulan Hakan Çelik ağır yaralandı. Çevredekilerinh ihbarı üzerine sevk edilen ambulans iki yaralıyı da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Bayram Ali kaygusuz kurtarılamadı.

Ameliyat edilen Hakan Çelik'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildilirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 22 yaşındaki Soner K., 24 yaşındaki Recep Ç. ve 25 yaşındaki Muhammet S.'yi gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın kapsamlı devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ppp 6 yıl önce Şikayet Et
    Pompalı tüfeklere ulaşmak bu kadar kolay olursa sonuçları malesef böyle olur. Her gün millet birbirini pompalılarla öldürüyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?