Erdoğan açıkladı! AK Parti'de yönetim değişiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geçiş süreciyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erdoğan açıkladı! AK Parti'de yönetim değişiyor
Erdoğan açıkladı! AK Parti'de yönetim değişiyor
GİRİŞ 29.04.2017 12:40 GÜNCELLEME 29.04.2017 13:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (TÜMSİAD) konuşmacı olarak yerini aldı. Erdoğan, Salı günü AK Parti'ye üye olacağını söyledi.

YÖNETİM VE TEŞKİLATLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki salı günü anayasamızın 16 Nisan'da değişen hükmü ile elde ettiğimiz bir imkanı kullanacak, kurucusu olduğum partiye tekrar üye olacağım. Ardından da 21 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongremizde malum, partimizin yeni yönetim şekli belirlenecek. Buradan alacağımız enerjiyle bir yandan teşkilatlarımızı güçlendirerek seçimlere hazırlayacak, bir yandan da icraatlarımızla milletimizin gönlünde daha yükseklere çıkmanın yollarını arayacağız."

AK PARTİ'DE MYK VE MKYK 1 MAYIS'TA TOPLANACAK

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, 1 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında 1 Mayıs Pazartesi günü parti genel merkezinde MYK saat 10.30'da, MKYK ise 13.30'da toplanacak.

Toplantılarda, olağanüstü kongre süreciyle ilgili hazırlıkların görüşülmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partiye üyeliğiyle ilgili kararın alınması bekleniyor.

Öte yandan, Başbakan Yıldırım, dün Antalya'da yaptığı açıklamada, "2 Mayıs'ta, salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız ve bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız. 21 Mayıs'ta da AK Parti'nin olağanüstü kongresini toplayacağız." bilgisini paylaşmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Ali asker 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlar ı uzaklaştırın. Hırsızlığa yeltenen ler ertesi gün kapıya konsun. Denetleme mekanizması kurulsun....iş takipçileri ayıklansın. Eski ihalelerdeki hırsızlıklar soruşturulsun .
    Cevapla
  • ertugrul reis 6 yıl önce Şikayet Et
    hep millet vekillerini patronlardan olan,gelecek kaygısı yani parası olan insanlardan yapıyorsunuz.niçin işçi kesiminden hiç yapmıyorsunuz.işçileri savunan,fakiri,fukaranın halinden anlayan birtek insan yok millet vekillerinizin arasında.bu şekilde yaparsanız benim nazarımda adalet sağlamış olmazsınız.sayın cumhurbaskanı.
    Cevapla
  • AF YOK 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Kabinede Vatandaşa tepeden bakan ve önemsemeyen BAKANLARA YER YOK.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım seçim bölgelerinden HAYIR oyları fazla çıkan Bakanlarda değişmelidir.AK PARTİ içerisinde hizmet etmeyen,çalışmayan ve vatandaşa tepeden bakan kişilerin artık işi yoktur.Yeni kabine kurulurken bunlarda göz önünde bulundurmalıdır.
    Cevapla
  • Dr. Sabri Uzuner 6 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht'ı seyrediyoruz, en en en yakınları bile tam hain ve Batı uşağı. Tayyip Bey yakın uzak bütün çevresine ultrakripto hainlerin sızmasını kendine hos yöntemlerle engellemezse hedefe ulaşamaz. Bir de çok tembel, pısırık, yan gelip yatarak klas olma keyfini süren bütün bakan, il başkanı, vs. takımını ya uzaklaştırmalı veya çok ciddi adam etmeli. Her işi Tayyip Bey yapmamalı. 3 aylık dönemler için somut hedefler konmalı, yeni çılgın projeler yapmalıherkes. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence Cumhurbaşkanlığında sadece şu yorumları takip edip değerlendirecek bir ofis bile kurulmalı. Olaylar dışarıdan kabak gibi görülüyor ama işin içinde olanlar bunu farkedemiyor. Yukarıdaki yorumcunun tespitleri çok önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu